Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért lehet az, hogy a lányom...

Miért lehet az, hogy a lányom nem szereti a krumplis tésztát? Hogyan csináljam, hogy mégis megegye?

Figyelt kérdés
Ezek a hónapok szerényen és szegényen telnek. Ő két hónapja talált munkát, én meg meghalni sem elég táppénzzel vagyok itthon műtétre várakozva. Elkerülhetetlen, hogy krumplis tésztát is együnk a hónapban, amit ő nem szeret. Kérdeztem, miért nem. De összecsapta a kezeit és szinte leordította a fejemet, hogy hogyan magyarázza el máshogy, hogy nem szereti. De én azt akarom tudni, hogy miért nem szereti, hátha javíthatunk rajta, ugyanis kijelentette, hogy ő abból nem fog enni, inkább csinál vegetalevest és elég lesz a benti személyzeti fogyasztása. Ezért akartam tudni, hogy miért nem. A tésztát szereti, a krumplit is szereti, akkor a krumplis tésztát miért nem. Ez így nagyon ostoba indoklás.
2023. dec. 15. 19:13
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, egyáltalán nem baj, ha egyszer olyat főzöl, amit a lányod nem szeret. De akkor hagyd, hogy egyen mást, amit talál magának, ha vegetalevest, akkor azt. De te most frusztrált vagy a pénztelenség miatt, és bármit mondunk, egyre jobban belepörgeted magadat ebbe az egészbe. Nekem úgy tűnik, már rég nem a nyomorult krumplis tésztáról szól ez az egész.
2023. dec. 15. 21:06
 52/65 anonim ***** válasza:
97%

De basszus, ugyan azokból az alapanyagokból csak egy ételt lehet főzni?

Te direkt rontod magad körül a többi ember életét, mert saját magaddal nem vagy megelégedve. De kevésbé lesz szar a te életed, ha egy felnőtt emberrel azzal izmozol, hogy kényszeríted, hogy egyen meg valamit, amit utál? Megold ez valamit? Jobb lesz?

Nem. Te csak a hatalmadat fitogtatod, meg a saját nyomorodat adod tovább.

2023. dec. 15. 21:07
 53/65 anonim ***** válasza:
95%
És mire jutott most a lányod?Mármint milyen jövőt biztosítottál neki?Otthon lakik , elköltözni sem tud hogy elkezdje a felnőtt életét mert a pénzét felélteted vele.
2023. dec. 15. 21:09
 54/65 A kérdező kommentje:

Milyen pénzét? Ő egy forintot nem keresett, hiszen most kezdett el dolgozni, én meg nem tudtam félretenni, mert minden elment az aktuális hónapra. És ez akkor volt, amikor 12 órában dolgoztam. Az a két hét munka + egy nap takarítás, amennyit a három év alatt dolgozott összesen, egy havi költségünk felét sem jelentette, és nem is kértem el, elkölthette magára.

Most? Semmire. Mire jutott volna? Az én fizetésemből csiga tempóban lehet félretenni, az el is ment a kiadásainkra. Ő nem ment el iskola befejeztével dolgozni, csak ígérte, mit gyűjtött volna össze, hogy külön menjen, ha akar. Ha dolgozott volna korábban, nem akkor kezdi el, amikor az fenyeget, hogy először is nem lesz áram és melegvíz, aztán folytatás, akkor elkértem volna itthonra 80-100 ezret, a többit tegye félre, gyűjtsön. Gyönyörűen megéltünk volna ketten, tudtunk volna eltenni pénzt, ha bármit sz@rik a kutya, nem verjük a fejünket a falba.

Egyébként? Elhunyt anyám lakása, abban élünk, az ő nevén van, az fel lett újítva, a következő 20 évben semmihez nem kell nyúlnia. Én ennyit tudtam tenni. Miután meghaltam, övé a terep.

2023. dec. 15. 21:26
 55/65 anonim ***** válasza:
68%
remélem ott is hagy téged, egy ilyen bunkó, agresszív, gyűlölködő szipirtyó tőlem aztn egy fillért se kapna, az első kézhezkapott fizetésemből meglépnék... aztán majd szidhatod a nagy semmit a krumplistésztádat zabálva, remélem a műtét után egyszer se megy be hozzád. (mi a fene ez a műtét amúgy, akkora dolog hogy két hónapja képtelen vagy felkelni a kanapéról, de amint meglesz pikpakk visszakapod a jogsid? találj ki jobb mesét legközelebb)
2023. dec. 15. 21:41
 56/65 anonim ***** válasza:
83%

Oké, fikázod a lányod meg semmirekellő sz.rdarab, de azért te sem sokra vitted az életben. Azon kívül, hogy totál megkeseredett vagy, mást nem tudsz felmutatni és ezt ráadásul a lányodon vezeted le.

Én is örökölt házban lakom (kertes), de kettőnknek a férjemmel annyi a rezsi mindennel együtt, amit te egy lakásban elkértél volna egy emberre. :D

Hiába van néhány dologban igazad, a stílusod baromi gusztustalan és nem lennék meglepve ha nem nyitná rád az ajtót miután elköltözik.

2023. dec. 15. 22:12
 57/65 anonim ***** válasza:
76%
Elveszed a penzet es meg szarral is eteted. Te kidőltel el kell fogadni hogy te a panaszkodason kivul semmire se vagy jó. Csak bosszút állni es követelőzni. Egy toxikus ember vagy. Nem lesz kár érted sem
2023. dec. 15. 22:23
 58/65 anonim ***** válasza:
30%
Az lesz a legszebb napja ha felfobod a bakancsod! Egy értéktelen ember vagy. Semmi szeretet nincs benned. Csak a gyerekek ragaszkodnak egy ilyen szülőhöz ilyen traumatikus kötéssel
2023. dec. 15. 22:26
 59/65 anonim ***** válasza:
34%
Mocsadék
2023. dec. 16. 06:52
 60/65 anonim ***** válasza:
100%

Én szoktam úgy is enni a krumplis tésztát, hogy sütőben megpirítom. Ehhez kell egy napig állnia a hűtőben, hogy a krumpli víztartalma csökkenjen, akkor finom ez a verzió. Ha van maradék, masnap így szoktam elkészíteni.

De ha nem akarja megenni, ne erőltesd, felnőtt ember.

Ha megmondanád, mennyi pénzt tudsz szánni a főzesre, vagy hogy mi van otthon alapanyag, tudnánk más ételt is javasolni.

2023. dec. 16. 09:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!