A nők miért bámulják meg egymást?
Tényleg van hogy nőként megnézzük egymást. És ahogy azt előttem is mondták, ez azért van mert egyszerűen szépnek látjuk az illetőt. Valami tetszik rajta / kicsit irigykedünk rá. De ezt sem tagadni, sem szégyellni nem kell. Az ember ilyen. Természetes hogy összehasonlítjuk magunkat másokkal, még akkor is ha ez nem jó dolog. Nincs olyan ember aki ne tenne ilyet. Egyébként meg ígyis úgyis megnézzük az utcán hogy kik mellett megyünk el, szóval nem is tudnánk nem figyelni a másikra. Viszont az tény, hogy bámulni nem illik, már csak azért sem mert kínosan érzi magát tőle a másik ember.
És le lehet pontozni #11-est is és engem is, de nőként mondom hogy szerintem is van ebben valami igazság. Hülyeség lenne azt állítani hogy a férfiak nem versengenek, de amennyit én látok és érzek az az hogy mi lányok/nők tényleg kicsit erősebben csináljuk ezt :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!