Provokal a kiscsaj ,legjobb modja ignoralni ?
Sqjnos akarva akarqtlanul ossze futok vele ,egy epuletben dolgozunk .
Nqlam fiatalabb majdnem 6 evvel .
Nekem nincs kocsim es nem is akarok ,viszont nemreg kapott az apjatol egy regi bmw-t azota mrg jobban le nez maga korul de nem csak engem mast is !!!
Soha nem koszont volt h a falnak neki lokott volna ,aztan egyik munka tars nom le alkitotta ,hogy terjen eszhez meg en is idosebb vagyok nala es tanuljon meg koszonni is .
Azot nyalasan ,provokalva nevetve koszonget.En azert is levegonek nezem mert szerintem ez egyaltalan nem normqlis viselkedes !n30
Így sem értem 😀
A villamos megállóban sem köszöngetek mindenkinek, pedig kb ugyanazok az emberek állnak ott minden reggel.
Az egy dolog, hogy nem ment a kérdést megfogalmazni sem, engedjük el azt a részt, nem fogod érteni, meg előttem már írták.
De milyen válaszra számítasz? Mert 3 út van: visszaköszönsz neki, és értelmesen,korodhoz illően nem veszed ezt fel.
Vagy megbeszéled vele,mi a gond, és lezárjátok.
Vagy ugyanolyan leszel vele,mint ő veled.
De ennyi idősen tán illene már nem felvenni valaki gúnyolódását, vagy kiállni magadért. Ha itt le tudod osztani az embereket, ott miért nem?
Eszembe jutott rólad egy régi dolog, velem történt már vagy 30 éve: középiskolás voltam, boltból tartottam hazafelé, amikor leszakadt a szatyor füle, a cucc szétszóródott az utcán. Lehajoltam, és szedegettem össze, amikor odalépett egy nő, és ordítva nekem esett, hogy nem igaz, hogy én mindig direkt elfordítom a fejem, amikor találkozunk, hogy ne kelljen köszönnöm neki. Nos, én soha életemben nem láttam még azt a nőt.
A te köszöngetés-elváró hisztidnek is pont ennyi értelme van.
Nyilván lövése sincs ki a fene vagy, azért mert egy épületben dolgoztok, nem kell ismernie.
Egyszer rászóltatok, hogy köszönjön, azóta se tudja ki a fene vagy, de legyen, akkor köszön.
És most ez a baj.
Es ez mind azért van, mert neki bmw-je van.
Van baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!