Provokal a kiscsaj ,legjobb modja ignoralni ?
Sqjnos akarva akarqtlanul ossze futok vele ,egy epuletben dolgozunk .
Nqlam fiatalabb majdnem 6 evvel .
Nekem nincs kocsim es nem is akarok ,viszont nemreg kapott az apjatol egy regi bmw-t azota mrg jobban le nez maga korul de nem csak engem mast is !!!
Soha nem koszont volt h a falnak neki lokott volna ,aztan egyik munka tars nom le alkitotta ,hogy terjen eszhez meg en is idosebb vagyok nala es tanuljon meg koszonni is .
Azot nyalasan ,provokalva nevetve koszonget.En azert is levegonek nezem mert szerintem ez egyaltalan nem normqlis viselkedes !n30
Ahogy olvasom a kérdést, szerintem Te azt gondolod, hogy a szög a falon is csak rajtad nevet... van gond az önképeddel, hogy belemagyarázol az egészbe ennyi dolgot.
Ha ő egy használt BMW-től jobban érzi magát, hát, tegye. Látható, hogy nem is keresi a kapcsolatot veled, akkor mit foglalkozol egyáltalán vele?
Latom nem ment a szoveg ertelmezes viszont ki fprgatod ami oda lett irva !!!
Kevered a szezont a fazonnal !!
Erdekes masnak privat levelben sikerult normalis valaszt adnia ?!?!
Akkor hol is a gond ?!?!
#3: de, ment a szövegértelmezés, olvasok a sorok között.
A BMW-t azzal indítod, hogy neked nincs kocsid, holott ez tök irreleváns.
Kiscsajnak nevezed, ergo, Te is lenézed őt.
Azzal jössz, hogy 6 évvel idősebb vagy: eleve nem értem, miért kellene valakit a kora miatttisztelni, de 6 év különbség mit számít? Tényleg csak annyit lehetne benned tisztelni, hogy idősebb vagy?
NEvetve köszönget: na, és? 30 évesen már illene nem felhúznod magad az ilyenen.
A szövegeddel a helyesírási hibák jelentik al egkisebb gondot...
Oh te már voltál itt tegnap, csak akkor a szomszédod szidalmaztad, meg hogy biztos miatta hagynak el az emberek. Tegnap is ugyanekkora arroganciával osztottál ki mindenkit, de aztán szétkaptak a kommentelők és törölted a kérdést.
30 vagy és képtelen vagy fogalmazni, ha valaki kommentál, leoltod. Akkor mégis mire vársz? Még csodálkozol, ha az emberek így viselkednek veled? Írd már le értelmesen, mi a "baj", bár ha jól gondolom, akkora önérzeted van,hogy már az is provokáció neked, ha valaki rád néz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!