Sz@rkavaro szomszéd ellen mi a legjobb megoldás?
Volt jó pár közös ismerősünk mivel egy idősek vagyunk és kis városban élünk.
Az anyja ki költözött (3l küldte utána hozzá költöztetés a barátnőjét) egyre jobban észre vettem tűnnek el az ismerősök és ha véletlen találkozok egy kettővel elég érdekesen néz rám pedig okot se adtam senkinek ...(az anyajegy se volt sose különböző mint a fia ,ő anyámat csinálta meg ugyan ezt jó pár évvel ezelőtt).
Na mind egy nem tudok ez ellen mit tenni pláne, hogy köszönő viszonyba se vagyunk mégis ezt csinálja, ő foglalkozik velem (mondjuk ezt se értem miért...)
Sajnos akarva ,akaratlanul össze fogok futni velük de valami jó módszer kéne, hogy le aljanak és rólam is szóljanak le !n
Ugye nem olvastad vissza amit írtál? Mert hatalmas katyvasz (vagy ekkora igénytelenség az autokorrektes szavakat úgy hagyni, hadd találgassa a paraszt, mit akartál, a többi helyesírási hibáról nem beszélve, mert fájdalmas pont - egyből felismerhető hogy 20 év alatti vagy, mert az igekötőket nem tudod használni), egy értelmes mondat sincs a kérdésben.
Először az ismerősöktől kell megkérdezni, hogy mi a bajuk. Ha elmondják, tisztázni tudod hogy mi igaz és mi nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!