Volt már konfliktusod romákkal?
Régebben volt.
Elvertem azokat akik kötözködtek velem és lehet tippelni mi lett vége.
Úf, borsodi vagyok...
Ha kocsival megyek és ők gyalog vagy biciklivel mennek az út közepén és lehúzódni se tudok hova mégis én vagyok a hibás,,, egyszer az egyik ököllel verte a motorháztetőt, mert mit képzel ez az autós, el akarja ütni, mert nem húzódik le az árokba, mert ő megy 🤣🤣🤣
#5:
Verték a motorháztetődet, te meg csak vihogtál, mint egy bohóc. Grat...
Burgonya, tudtam hogy már kísértet. :D
Kismillió konfliktusom volt, ezért akarom totál kizárni őket mindenhonnan.
Bár nagyon sokkal találkoztam, akik próbálták totál meghazudtolni a származásukat.
Minél cigóbb külsejű valaki, annál jobban próbál megfelelni.
Sajnálom őket érte.
Mostanra inkább a félcigányoktól tartok, meg az ilyen életmódot folytatóktól. Lehető leg aljasabb réteg.
7#
Nem írtam le a történet végét honnan veszed hogy vigyorogtam mint egy bohóc ott voltál talán???
Feldühített a csávó mivel meg is kellett állnom mert elfoglalta az utat közepén jött biciklivel szembe velem egy egyirányú úton! Letekertem az ablakot és dühösen magyaráztam neki a kreszt meg azt, hogy az autóval nincs hova lehúzódnom mert keskeny az út, erre ő még dühösebben ordibált, hogy nem tudsz vezetni büdös k@rva el akartál ütni!!! Amikor nagy nehezen elhajtottam még akkor is utánam ordibált, hogy kicsinállak büdös k@rva! Szerinted vigyorogtam? Hát nem! Még most is feldühít az emberi ostobságnak ez a szintje.
A cigányok egy bizonyos részével az a baj, hogy ész semmi öntudat meg óriási, tisztelet a kivételnek.
Vannak köztük normális értelmes családok, de itt Borsodban sajnos a telepi cigányból van sok. Minden faluban, községben van egy cigánytelep, az ott lakók full gettó az alja szint mindenből.
Vannak akik a faluban laknak bent azok normális életmódot folytatnak, dolgoznak, megvan a 8 osztályuk ne adj isten tovább is tanultak ők viszonylag asszimilálódtak a környezethez.
A település ahol én lakom az iskola tanulóinak 55%-a cigány. Sok magyar szülő inkább behordja a gyerekét Miskolcra, bár ott sem jobb a helyzet, de ott még válogathat az iskolák között. Ez nem rasszizmus. Egy falusi iskolában ha egy adott osztályban sok cigány gyerek van, nem tudnak úgy haladni a tananyaggal, mivel gyengébb szocializáltsági szinten vannak mint a többi. Nincsenek meg az alapvető készségeik amivel az oktatást el lehet kezdeni. Az elsős tanító néni mindig ezen készségek fejlesztésével kezdi, sokszor sikertelenül, csúszik a tananyag, később tanulják a betűket stb.
Tudom, mert én is ott tanítok...
😥😥😥 (És ezen sem vihogok mint egy bohóc. Nincs min.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!