Szoktál sírni, mikor sírtál utoljára?
Régen.. nem tudok sírni.
Pedig egyébként néha azt érzem, hogy kellene.
Mindennap.
Pár perccel ezelőtt mert gyűlölöm ahogyan kinézek..
Ma sírtam egy kiadósat, megnyugtat.
20L
Olyan gyakran van, hogy elérzékenyülök, bekönnyezik a szemem.
Olyan, hogy zokogás, kb 15 éve már, amikor tudatosult bennem, hogy a betegségemmel nem fogok tudni soha önállóan élni, életben maradni, ha magamra maradok.
Ekkor olyan 20 éves voltam, pár évre rá, amikor pszichológust is megjártam, akkor megerősödött bennem a tény, de akkor már nem tudtam sírni.
Viszont sok dolog mélyen érint, napokra letargikus tudok lenni, ha beteg embereket látok/vagy mutatnak a tvben, vagy nehéz sorsú embereket, kegyetlen dolgokat, de akár egy filmdráma, életrajzi film is.
Van, amikor az ember csak belül éli meg a fájdalmat.
De attól még intenzív.
Nagy általánosságban szólva, szerintem úgy 2-3 havonta törik el a mécses nálam. Bár idén eléggé.. érdekes évem volt, és többször esett ez meg.
Utoljára majdnem napra pontosan 1 hónapja sírtam. Nem vezetek róla naplót, vagy valami, csak épp akkor zárult le egy időszak, és olyan "egyik szemem sír, másik nevet" szitu volt. Bár a végére erősebb sírás lett belőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!