Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy lehet kezelni, ha valaki...

Hogy lehet kezelni, ha valaki mindig a semmiből faggatózik egy témáról, amiről már ezelőtt konkrétan nyilatkoztam, de nem hagy békén vele?

Figyelt kérdés
Mindig a semmiből cseszegtet vele és felzaklat…

2023. dec. 8. 17:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős :( szakítsd meg vele a kapcsolatot. Én kértem azt, akinél a hátam mögött érdeklődött az illető rólam (aki amúgy sosem mondott neki semmit), hogy nekem ne is mondja, ha kereste miattam. Így nincs, ami felzaklasson.
2023. dec. 8. 17:22
 2/11 anonim ***** válasza:
El kell küldeni oda, ahova való.
2023. dec. 8. 17:24
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Jelezd neki, hogy befejezi vagy vége a beszélgetésnek részedről.
2023. dec. 8. 17:33
 4/11 A kérdező kommentje:
Oké, anyukámmal azért csak nem szakítanám meg a kapcsolatot. Amikor megmondom neki, hogy az adott témában majd én döntök, akkor visszatámad. Gyomoridegem van, ha hozzámszól…
2023. dec. 8. 18:08
 5/11 anonim ***** válasza:
30%
Nem írtad,hogy anyukádról van szó, honnan tudtuk volna?
2023. dec. 8. 18:34
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem írtam, hogy tudni kellett volna.
2023. dec. 8. 18:45
 7/11 anonim ***** válasza:
Mi az a téma, amivel piszkál?
2023. dec. 8. 18:48
 8/11 anonim válasza:

Nekem volt barátnőm csinált problémát abból, hogy én miért nem beszélek neki többet a gyerekkori traumáimról, amikor már részleteztem neki. Végén még bizalmi kérdést is csinált belőle...

Egyébként sajnos nem tudsz vele mit tenni. Valamiért nem érzik a határt ezek az emberek. Ha beszólsz miatta, vagy hasonló azt pedig nem fogják érteni. Maximum megsértődnek rajta, szóval nem éri meg.

Kitarást azért, megbeszélni azért mindig meg lehet próbálni hátha..

2023. dec. 8. 19:34
 9/11 A kérdező kommentje:
Sajnos vele nem lehet megbeszélni. Ma este is próbáltam felhozni a témát, hogy beszéljük meg, de még én lettem elhallgattatva, hogy ezen túl vagyunk. Komolyan mondom, mérgező, amit csinál.
2023. dec. 8. 20:33
 10/11 anonim ***** válasza:
De még mindig nem mondtad meg, mi "a téma".
2023. dec. 8. 21:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!