Hogy lehet kezelni, ha valaki mindig a semmiből faggatózik egy témáról, amiről már ezelőtt konkrétan nyilatkoztam, de nem hagy békén vele?
Figyelt kérdés
Mindig a semmiből cseszegtet vele és felzaklat…2023. dec. 8. 17:14
1/11 anonim válasza:
Ismerős :( szakítsd meg vele a kapcsolatot. Én kértem azt, akinél a hátam mögött érdeklődött az illető rólam (aki amúgy sosem mondott neki semmit), hogy nekem ne is mondja, ha kereste miattam. Így nincs, ami felzaklasson.
2/11 anonim válasza:
El kell küldeni oda, ahova való.
3/11 anonim válasza:
Jelezd neki, hogy befejezi vagy vége a beszélgetésnek részedről.
4/11 A kérdező kommentje:
Oké, anyukámmal azért csak nem szakítanám meg a kapcsolatot. Amikor megmondom neki, hogy az adott témában majd én döntök, akkor visszatámad. Gyomoridegem van, ha hozzámszól…
2023. dec. 8. 18:08
5/11 anonim válasza:
Nem írtad,hogy anyukádról van szó, honnan tudtuk volna?
6/11 A kérdező kommentje:
Nem írtam, hogy tudni kellett volna.
2023. dec. 8. 18:45
8/11 anonim válasza:
Nekem volt barátnőm csinált problémát abból, hogy én miért nem beszélek neki többet a gyerekkori traumáimról, amikor már részleteztem neki. Végén még bizalmi kérdést is csinált belőle...
Egyébként sajnos nem tudsz vele mit tenni. Valamiért nem érzik a határt ezek az emberek. Ha beszólsz miatta, vagy hasonló azt pedig nem fogják érteni. Maximum megsértődnek rajta, szóval nem éri meg.
Kitarást azért, megbeszélni azért mindig meg lehet próbálni hátha..
9/11 A kérdező kommentje:
Sajnos vele nem lehet megbeszélni. Ma este is próbáltam felhozni a témát, hogy beszéljük meg, de még én lettem elhallgattatva, hogy ezen túl vagyunk. Komolyan mondom, mérgező, amit csinál.
2023. dec. 8. 20:33
10/11 anonim válasza:
De még mindig nem mondtad meg, mi "a téma".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!