Véleményed szerint rendesek az emberek alapvetően ezen az oldalon?
Hú, sok a frusztrált es semmi segítő szándékuk nincs, csak agitálni, hergelni, alázni, és lehetőleg minél nagyobbat rúgni abba, aki mar fekszik
De vegulis ez az átlagember szintje
Hogy rendesek-e?
Azt kötve hiszem.
Tisztelet a kivételnek!
NEM!!!
- Sok elmebeteg az ezo rovatban.
- A "ÉN JOBBAN TUDOM, MINT AZ ÁLLATORVOSOK!" az állatos rovatban.
- A sok spicli jelentgető ÁVÓ-s.
- Meg a sok "Oszt honnan tudod, linkeljed mán be!" okoskodók.
- Meg a napi kismillió "Hol ismerkedjek?" "Kicsi a farkam?" és hasonló kérdések kiírói.
És a cenzor személyzet meg ... inkább le sem írom.
Ember dönti el, hogy ki rossz indulatú és ki nem. Sajnos hiába jó valaki ha a válasz alapján szimpatizálnak veled az emberek, hogy tetszik-e a kérdés vagy sem.
Az emberek általában a kérdésükre nem választ hanem a saját igazukat akarják hallani. Ilyen például a családi kérdések és az Ezotéria.
Egy ember személyét, értékét és kedvességét nem pontozással lehet eldönteni.
Általánosságban nem igazán, de szerencsére azért akadnak még kivételek. Aminek örülök, mert jó látni, hogy a trollok, frusztráltak még nem üldöztek el innen minden normális tagot.
A színvonal már évek óta zuhanórepülésben van az oldalon, de még így is jobbnak érzem az itteni helyzetet, mint mondjuk pl. a FB kommentszekcióján.
Tisztelet a kivételnek, de nagyon sokan még így is frusztrációlevezetőként használják az oldalt; direkt belerúgnak még egyet abba, akin látszik/érződik, hogy nincs jól, majd kárörvendenek egyet, szándékosan uszítanak, kiforgatják mások szavait, kötekednek. De közben mégis, mintha az utóbbi hetekben több rendes emberbe botlottam volna, mint mondjuk tavasz-nyár idején, akik képesek felfogni a kérdést, annak súlyát és kellően válaszolni is rá. Nem a saját panaszukat tolni, önsajnálatba merülni, hanem a kérdezőnek segíteni.
A társadalmat pedig, sajnos, kellően tükrözi. A bunkó, arrogáns, butácska, trottyon lévő emberke hangosabb mindenhol, és elnyomja a rendes, kedves réteget, főleg, hogy az utóbbiból kevesebb is van már.
Párszor már kifejtettem a gondolatmenetem, miszerint eleve kevés itt az aktív felhasználó. És gyakorlatilag ugyanaz a néhány ember írogat folyamatosan minden kérdésre. De vannak akik például több 100 kérdést is legyártanak havonta.
Eleve picit azt érzem, hogy azok az emberek aktívak online, akiknél nincs valami rendben a való életben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!