Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egyesek miért szeretik abúzáln...

Egyesek miért szeretik abúzálni a terhes nőket?

Figyelt kérdés

Feleségem terhes.

AMióta kerekedik a pocakja, rendszeresen megjegyzéseket tesznek a testére és fogdossák.

Persze, nem az utcán vadidegenek (bár éppenséggel egyszer még erre is volt példa) hanem pl olyan kollégák akiknek kb még a nevét sem tudja.

Megállítják a folyosón és elezdik mondani, hogy milyen nagy vagy épp milyen kicsi a pocakja. Aztán minden figylemeztetés nélkül megfogják a hasát.

Aztán amikor kikéri magának, hogy esssetleg ne tegyenek megjegyzéseket a testére, meg lecsapja a nyulkáló kezeket, elhátrál, rákiált, akkor ők vannak kiakadva.

"naa, mutasd magad"

"hú, milyen nagy pocakod van"

Ilyenek. Őszintén.. ti mikor mondtatok ilyeneket nőknek? Mert ez szerintem ritka nagy parasztság. A fogdosás meg.. hát... én nem is értem kinek jut eszébe:D

Szinte 100%-ban nőkről van szó, a férfiak gyanítom tudják, hogy nem illik megjegyzéseket tenni eg ynő testére meg engedély nélkül fogdosni:D

De banyek... elvileg érett, felnőtt nők. Ráadásul volt aki belátta, hogy hát amúgy tökre megérti, hogy ez páromat zavarja. És valószínűleg amikor ő volt terhes, ő is átesett ezen. Most mégis cisnálja.

Mmmmmmmiért?

2023. dec. 7. 16:18
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Hm, amúgy igen.

Nyilván, mint leendő apuka, nekem extrán intenzív ez az egész kapcsolat. Ráadásul a gyerek legelső egyértelmű rúgása pont akkor történt, amikor a hasán volt a kezem. Képzelhetitek..:)

És páromnak vannak pl az anyjával kapcsolatosan határhúzási gondjai, eléggé... ránk tud telepedni az anyja, lényegében nemigazán akar leválni stb. Az utóbbi időben egész rendeződni látszott.

Erre egyszer mikor a szülőknél voltunk és párom ledőlt aludni kaja után arra ébredt, hogy az anyja kb belefúrja az arcát a... khm.. kb az alhasába-puncijába és beszél a hasához:D Elhihetitek, azóta felélénkülte a határhúzási harcok:D

És persze fontos, hogy egy leendő nagymama is meg tudja élni a nagymamámá válás folyamatát, élményét, ez számára is eg ymérföldkő, fontos pont az életben. De jjjja, vegyük figyelemb,e hogy a has körül ott van egy egész ember és először engedélyt kéne kérni, hogy a testüregében lévő teremtménnyel kontaktáljunk.

2023. dec. 8. 10:05
 12/13 A kérdező kommentje:

Na, hát a saga folytatódik.

A gyerek elmúlt fél éves. A hátunkon szoktuk hordozni ilyen hurciban/kendőben.

Azaz ott lifeg a kis lába kb könyék mögött.

Nah, hát úgy néz ki van aki azt sem bírja ki, hogy ne fogdossa meg mások gyerekét.....

Állunk a vasútállomáson, hátamon a gyerek, szemben a feleségem, beszélgetünk, várjuk a vonatot. Egyszercsak a feleségem szeme elkerekedik. Mint kiderült (nyilván én nem láttam, háttal voltam a történésnek) egy arra járó 50 körüli nő elkapta és megsimogatta a gyerek kilógó lábát.

Mondván, hgoy olyan cuki.

De amúgy utcán jártunkban-keltünkben, boltban, vonaton ugyanez a helyzet, csak legtöbb esetben sikerül elhárítani. Teljesen idegen emberek a zöldségespultnál kérdezik, hogy "megfoghatom?".

Mi a f*sz van az emberekkel? Miért fogdosnak idegen kisgyerekeket?

szept. 19. 12:29
 13/13 anonim ***** válasza:

Ez már nekem is a tilos kategória, már úgy értem én nem tenném. De ennél a nagyobb gáz, amikor nem a kilógó kis lábát fogja meg, hanem benyúl a babakocsiba például és a pofiját simogatja, meg a kis kezét fogdossa. Na az a Marsig rúgom kategória. Én biztos mondanám, hogy elvedd a kezed, mert olyat rácsapok, hogy ha szaros lesz is bekapod.

7-es voltam.

Amúgy régen a társadalom is nyitottabb volt erre, 20 évesen simán az ölembe adta egy friss ismerős az egy év alatti babáját a buszon, mert a 4 évese is az ölébe akart ülni. Ott ismerkedtünk meg a buszon, én adtam át a helyet, hogy üljön le, de aztán a mellettem ülő is felállt. Így én visszaülhettem. És pár szót váltottunk, mikor elkezdett nyígni a nagyobbacska, hogy anyu ölébe akar menni. És az anyuka szinte már tette is az ölembe a kicsit, közben kérdezte baj-e? Dehogy volt baj :)

Eltelt 30 év, és az emberek már zárnak, sokan a rosszat feltételezik ebben is. Változik a világ. És igen, mi emberek is. Ma már nem vennék én sem idegen gyerekeket az ölembe. Ilyen ez.

szept. 21. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!