Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A nők, főleg a terhes nők...

A nők, főleg a terhes nők miért szeretik annyira a savanyú ubit?

Figyelt kérdés

Eddigi tapasztalataim szerint a lányok nagy része kifejezetten szereti, de a terhes nők szinte mindegyike.

Miért pont a savanyú, ecetes ubi?

2018. júl. 14. 15:18
 1/10 anonim ***** válasza:

Ez egy nagyon jó kérdés...

Rám is igaz. Én amúgyis szeretem, de valójában inkább a roppanós csemege ubit szeretem jobban.

Pár hete viszont minden mellé amihez kicsit is illik savanyú ubit eszem. És volt hogy még a levéből is ittam. Pedig ilyet még soha nem csináltam!

17 hkm

2018. júl. 14. 15:23
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Passz, én terhességen kívül is rosszul vagyok már a szagától is minenféle uborkának 🤢🤢🤢
2018. júl. 14. 15:36
 3/10 anonim ***** válasza:
Én amúgy is többre értékelek egy savanyú kápit/koviubit/almapaprikát köretnek, mint egy adag krumplit, vagy rizst. Nem erősödött fel egyik terhességem alatt sem, de tény, hogy imádom a savanyúságokat és a salátákat. 😊
2018. júl. 14. 15:37
 4/10 anonim ***** válasza:
51%
Puszta általánosítás. Kifejezetten rühellem és nem is ismerek olyat, aki szeretné.
2018. júl. 14. 15:46
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem télen kezdődött a terhességem es a kovászos uborkáért evett a fene... azota is szeretem a savanyú dolgokat. 27hkm
2018. júl. 14. 16:00
 6/10 anonim ***** válasza:
Én a csokit kívántam terhesen, nem az ubit 😄
2018. júl. 14. 16:38
 7/10 anonim ***** válasza:

Szeretem a savanyú ubit, de nem volt extra vágyam utána egyik terhességemnél sem.

Az első gyermekemmel a sajtot és a hamburgert kívántam, a másodikkal a túró rudit meg a málnát.

2018. júl. 14. 16:45
 8/10 anonim ***** válasza:
A legelején nagyon kívántam, ettem is. Most csináltam magamnak és jó is lett de valamiért már nem esik jól. Savanyút kívántam iszonyatosan de most átcsapott az édes irányába.
2018. júl. 14. 19:56
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem sem lehet általánosítani, mert pl én sem voltam kaja kívánós a terhesség alatt.. Aki mégis az volt, beszél róla, aki nem, az nem mondja - persze hogy úgy tűnik mintha általános lenne.

Nekem se szag undorom se kaja, ubi kívánósságom nem volt. Semmi.

2018. júl. 15. 08:24
 10/10 anonim ***** válasza:

Én terhesen talán egyszer ettem

Nem kívántam

Kovászost hamarabb.. De azt is 2szer ettem

Édességet kívántam, de azt sem megveszekedetten

2018. júl. 15. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!