Mit bántál meg az életedben igazán?
Figyelt kérdés
2023. dec. 6. 20:08
3/23 anonim válasza:
Rászoktam az ital fogyasztásra és dohányzásra.
Túl vagyok rajtuk, leszoktam mind a kettőről önerőből, de a poklok poklát álltam ki és inkább az fájt, amikor azzal szembesültem, hogy mennyi pénzt költöttem el a saját egészségem rombolására.
4/23 anonim válasza:
Basszus gitároztam, énekeltem egy alternatív rockot játszó amatőr együttesben és megszűnt ez az együttes. Nem tudtam befolyásolni az eseményeket, hogy ez ne történjen meg.
5/23 anonim válasza:
Lusta voltam tanulni. Akárki is lehetnék még a mai énemhez képest is, ha ez nem így történt volna.
6/23 anonim válasza:
Nem jó egyetemi szakot választottam annak idején. Mást választanek ha újra kezdenem.. De ennél nagyobb bajom sose legyen 51 évesen. 🙂😃
7/23 anonim válasza:
Hogy nem kezdtem el időben kezelni a szorongásomat (mondhatjuk akár úgy is, hogy azóta sem kezdtem el), így rengeteg minden kimaradt az életemből, és a lehetőségek amik a múltban adódtak volna már nem térnek vissza.
8/23 anonim válasza:
Ital, cigaretta, szerencsejáték, párom elvesztése......mind, mind saját hibám miatt. Elcsesztem az életem 38 éves koromra. Remélem már túl sokat nem kell kínlódnom.
9/23 anonim válasza:
Semmit. Egy csomó mindent csinálhattam volna másképpen, sokkal jobban is, de tudom, hogy az akkori belátásom és képességeim szerint mindent a lehető legjobban csináltam. Inkább arra koncentrálok, hogy a jövőben mit csinálhatnék jobban ahelyett, hogy a múltba révednék és bánkódnék.
10/23 anonim válasza:
Azt hogy egy csomó helyzetben nem álltam ki magamért. Ezt nagyon. Meg hogy nem voltam elég bátor, és túl ragaszkodó is voltam néha.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!