Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért csak a gazdagoknak...

Miért csak a gazdagoknak lehet teljesen boldog, és gondtalan életük?

Figyelt kérdés
2023. dec. 6. 15:25
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Én gazdag is vagyok és boldog is vagyok.
2023. dec. 6. 16:49
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nagyon téves felfogás, hogy a vagyonod nagyságával nő a boldogságod is.

Rengeteg gazdag családot ismerek, 37 éves vagyok.

Azt persze nem mondom, hogy boldogság a csirke belező vágóhídon, 1500Ftos órabérért gürizni, de attól hogy sok a pénze valakinek, még számos gondja lehet.

Egyrészt a gazdagsággal sokszor elképesztő düh, gőg is tàrsul egy családban, láttam olyan férjet, aki úgy leordította a feleségét telefonba, hogy szerintem a másik telefonból kiszakadt még a membrán is, ott aztán full boldog lehet a feleség.

A másik család, jó módú, boltjuk van, emeletes ház, 3 kocsi, nem küzdenek a napi kiló kenyérért, csak egy szép napon a 20. éves fiuk csomót kötött a nyakán és lógva találták meg otthon. ( Szerintem képesek lennének egész hátralévő életükben szart lapátolni, hogy visszakapják a fiukat)

Amikor te kint vagy az utcán, pl a szüleiddel sétálsz, lehet elmegy melletted egy Ferrari, akinek a sofőrje irigykedve néz rád, hogy neked ott vannak a szüleid, neki meg már nincsenek pl.

Azt persze aláírom, hogy jobb pénzzel, mint pénz nélkül, de nem leszel automatikusan boldog is.

2023. dec. 6. 17:00
 23/29 anonim ***** válasza:
56%

Mert pénzzel a problémák 85%át meg lehet oldani, át lehet hidalni.

Nem irigykedni kell rájuk, hanem tenni érte. Mo egy olcsó ország, 1 millió felett már nagyon jól le lehet élni benne.

2023. dec. 6. 17:58
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Annyi, de annyi problémája lehet egy embernek, ami nem anyagi természetű... Egyébként sok pénzzel is lehet valakinek anyagi gondja, csak más nagyságrendben.
2023. dec. 6. 18:48
 25/29 anonim ***** válasza:
47%
Csak a buta, szegény ember hiszi azt, hogy a gazdagoknak boldog és gondtalan életük van.
2023. dec. 6. 20:18
 26/29 anonim ***** válasza:

"Mert tele vannak pénzzel, és bárhova elutazhatnak ahova szeretnének,nem kell pár százezerért gürizniük, nem kell elviselniük a többi idegesítő munkatársat stb."

Vs

"Miért csak a gazdagoknak lehet teljesen boldog, és gondtalan életük?"

Mert szerinted a boldogság forrása az, hogy bárhová elutazhatsz, meg nem pár százezerért gürizel? 🤦🤣

Bocs, nekem ez a nap vicce. 😅😂🤣

A magadfajta anyagias, irigy embernek hiába írnánk ide bármit, úgyse hinnéd el, mert a te fejedben csak az van, hogy sok pénz = boldogság.

Valamiért pl. rengeteg gazdag amerikai híres ember kerül drog, alkohol elvonókra..na vajon miért? Ja, bocs, elfelejtettem, a sok pénzzel együtt jár a boldogság is. 🤦 Csak a mesékben, drága kérdező.

2023. dec. 6. 20:27
 27/29 anonim ***** válasza:
A mani, a vagyon csak egy szintig boldogít. Amint megvan mindene aaz embernek, nincs új motivációja, úgy neki is boldogtalanná tud ávltozni az élete.
2023. dec. 6. 21:39
 28/29 anonim ***** válasza:
Persze, ezért boldog az összes világsztár, ezért sincs egyiknek se alkohol vagy drog problémája.
2023. dec. 7. 12:10
 29/29 anonim ***** válasza:
A világsztárok rossz példa, jellemzően túlhajszolt életük van, mindenhol követik őket a rajongók, újságírók, fotósok stb. Nekem is elegem lenne belőlük hamar. Ha csak simán gazdagok lennének, de nem híresek, sokkal lazábban élhetnének. Persze problémák ott is lehetnek, de nem olyan napi szintűek, mint az átlagembereknél.
2023. dec. 7. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!