Mindenki a saját szintjén szenved. Az extrém gazdagok drogoznak, isznak, gyógyszereznek. Sok abba hal bele. Már Elon Musk is mondta, hogy gyógyszert szed ahoz is hogy tudjon aludni. Most is szar életem van, pénzem sincs, de nemszeretnék gazdagon bedrogozva, gyógyszerezve létezni sem. Nemjó ez se így se úgy 😐
2023. dec. 6. 15:54
12/29 anonim válasza:
A latyaknak egy elönye van, rövidesen eltünik, nem tud tartósan megmaradni.
2023. dec. 6. 15:54
13/29 anonim válasza:
Szerinted hogyan lesz valaki gazdag?
2023. dec. 6. 15:56
14/29 anonim válasza:
Örökség vagy illegális üzelmek miatt. A legritkább esetben becsületes módon.
2023. dec. 6. 16:02
15/29 anonim válasza:
Szerinted a gazdagnak nem kell elviselni az idegesítő munkatársakat? Szerinted, hogy jutott el a gazdag odáig, ahol tart?
Tanult és/vagy dolgozott érte!
2023. dec. 6. 16:24
16/29 anonim válasza:
Ismerek pár gazdag embert, és egyik se maradéktalanul boldog. Sőt, kijelenthetem, én boldogabb vagyok mint ők, pedig nagyon nem vagyok gazdag. Egyszerűen, nekem a boldogság forrása nem a pénz, hanem a munkám, a családom és a hobbym
2023. dec. 6. 16:25
17/29 anonim válasza:
Nem boldogabb a gazdag, csak nem azon aggódik, mint te, hanem máson.
2023. dec. 6. 16:27
18/29 anonim válasza:
Ismerősöm nagyon gazdag nő, több vállalkozással, ingatlanokkal stb. Három éve az akkor 37 éves férjét vesztette el egy balesetben(diákkori szerelem, azóta se volt neki senki) pár hónapja az 5 éves lányáról derült ki hogy 3. státidumú rákos, hónapjai lehetnek. Több gyerek nem lehet, a kislány is lombikkal jött össze, szülésnél lepényleválás, kivették a méhét.
Hidd el, ő minden fillérjét odaadná, ha a családja vele lehetne és egészségesek lehetnének.
2023. dec. 6. 16:32
19/29 anonim válasza:
Olyan aranyos dolog, mindenféle emberfeletti erőfeszítés eredményeként beszélni általánosan a meggazdagodásról, holott, a legtöbb esetben köze nincs ennek a valósághoz.
Rengeteg emberrel volt dolgom és pontosan láttam, hogy mennyi a max szint amit egy élet munkájával, becsületesen, vagy dinasztikus örökség nélkül el lehet érni. Hát nem azt mutogatják a TVben az biztos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!