A szobatársam néha az idegeimre megy. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Idén kezdtem az egyetemet, kolis vagyok, hárman vagyunk egy szobában. Jól elvagyunk meg minden.... Viszont kezd egyik szobatársamból elegem lenni. Ha egyetlen 1 percet telefonálok (nem kiabálva) ki kell menjek,vagy a folyosóra (hogy mindenki hallja) vagy ki a hidegbe, mert zavarja, de ő persze nyugodtan telefonálhat fél órákat szinte kiabálva. Zavarja, ha eszek (halk vagyok), ezért tegnap este inkább nem is ettem már. Most lett már elegem, mikor az éjszaka közepén felkeltett, mert 5 percig szuszogtam (nem horkoltam), mivel be van dugulva az orrom kicsit.Ő is szokott, hozzáteszem mindig, de inkább hagyom aludni. Ez kb fél 2 felé volt, azóta nem tudok visszaaludni. A másik szobatársammal is ugyanezt csinálja. Beszéltem vele erről, de nem hajlandó kompromisszumot kötni, hogy mindenkinek jó legyen. Mi reagáljuk túl? Mit kéne tennem?2023. dec. 6. 07:01
11/21 anonim válasza:
Miért hallgatsz rá? Ha nem tetszik amit akar, ráadásul nem hajlandó kompromisszumra sem a pofájába röhögnék és folytatnám ugyan úgy. Hat nehogy már a mézescsupor nyalja ki a micimackót.
12/21 anonim válasza:
Nehogy mar a ver szivja a szunyogot
13/21 anonim válasza:
Félévkor lehet váltani, nem? Jelezzétek, hogy a 2. Szemeszterben nem kívántok vele együtt lakni.
14/21 anonim válasza:
Kerdező te valszeg az a meghunyaszkodo, "csicska" tipus vagy (mar bocsanat), akit nagyon konnyu elnyomni es o ezt pontosan latja. Szoval valtozas ugyse lesz,ha rajtad mulik.
15/21 anonim válasza:
Nehogy mar a csont egye meg a kutyát
16/21 anonim válasza:
Ha kimész telefonálni, mert őt zavarja, miközben ő simán telefonál bent, akkor tényleg gyenge vagy, akire rá tudja erőltetni az akaratát. Egyszerűen ne menj ki. Mondod, hogy akkor hisztizni fog. És akkor mi van? Félsz hogy megüt vagy mi? Nem fog, hidd el. Mondjátok el neki, hogy a szabályok mindenkire vonatkoznak, vagy mindenki bent telefonál, vagy mindenki kint. Meg szerezzen be füldugót, ha a horkolás zavarja.
17/21 anonim válasza:
Elmaradt az otthoni nevelése gyerekkorában.
De nem eszek, hanem eszem, mert ikes ige. Alszom, játszom stb.
19/21 anonim válasza:
Ezért nem leszek én kolis soha:D
20/21 anonim válasza:
Muszály néha kiállni magadért.Gondolom te visszahúzódóbb vagy,ő meg ezt ki is használja bőven.Nagyon meglepődne,ha visszaszólnál neki durván
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!