A koliban a szobatársam kizabálja a hűtőből a kajámat, mit tegyek?
Ahj, nekem is volt ilyen. Tagadta, amikor meg rajta kaptam, megmagyarázta, hogy ez miért nem gáz. "Jaj, ettem egy kicsit na bumm." " És ha bele ittam? Ez csak egy kis üdítő"
Szerencsére nem sokáig maradt. Hosszabb távon, nem tudom mit csináltam volna. Nem vagyok erőszakos, de kajákban Joey... És lehet lett volna belőle olyan hogy befenyítem. Vagy csak átköktöztem volna máshova.
Ugyan ez volt velem is, lopkodta a kajámat a szobatársam a hűtőből, el is fogadtam volna a dolgot, ha odajön és elkéri, hogy figyelj, nincsen pénzem, valószínűleg visszaadni sem fogom tudni, de figyelj, ez meg ez a kaja kéne.
És akkor lehet azt mondom, hogy oké neked adom vagy felezzük meg, de nem, mondtam neki, hogy figyelj miért lopsz tőlem.
És a lehető legflegmább módon benyögi, hogy mert mi lesz ha nem lopok?
Ez úgy felhúzott, hogy megvertem, hétfőn már önként kérvényezte, hogy másik szobába költözhessen 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!