Miért csipegeti össze a kajáit a szobatársam?
Figyelt kérdés
Jól megvagyunk csak van egy fura szokása, mégpedig hogy az összes kajájába csak beletör akár keksz akár zsömle és utána meg azt eszi és nem túl guszta látvány amikor egy szobában vagyunk. Nem a mi asztalunkon hagyja a kajáját még az a szerencse. Engem közvetlen nem érint ez a szokása annyira csak jó lenne rájönni miért2021. dec. 29. 20:23
1/10 anonim válasza:
Mi nem guszta látvány? Hogy egy fele zsemlét az asztal közepén hagy? Vagy hogy eszik?
Szóljatok akkor neki, hogy Tibi, ne hagyd légyszíves a maradékot az asztal közepén mert minket zavar.
Ugye milyen egyszerű?
2/10 A kérdező kommentje:
Az h eszi mondjuk a széttört kekszet
2021. dec. 29. 20:41
3/10 A kérdező kommentje:
Otthagyni nem hagyja ott
2021. dec. 29. 20:41
4/10 anonim válasza:
Ha nem hagyja ott és ő eszi akkor miért zavar? Most egy ketté vagy hàromba tört keksz Úristen szörnyű
5/10 anonim válasza:
Miért, ha beletör egy kekszbe, utána egy másikba kéne beletörnie, nem az elsőt tovább fogyasztania? Irigylem, hogy ez a legnagyobb problémád.
6/10 A kérdező kommentje:
Mindegyikbe beletör
2021. dec. 29. 21:20
7/10 anonim válasza:
Oszt? Én szobatarsam a bugyiját hagyta az asztalon meg ramkapcsolta a villanyt miközben aludtam meg megrohasztotta a kajáját a szemünk láttára. Na akkor ehhez mit szólnál
8/10 anonim válasza:
Uristen, ez legyen a legkisebb bajod, en 8 ev koli alatt mindent IS lattam.
Nincs neked valami mentalis betegseged, hogy ez teged ennyire zavar? Itt te vagy a dilis, nem a szobatars. Ha minden keksznek csak a felet eszi meg, neked abba sincs beleszolasod. Sot, normalis embert ez nem is kellene zavarjon. Bezzeg tolem 1 meterre baxtak az agyban a zarovizsgam elott.
Jesszusom.
9/10 anonim válasza:
Mondjuk uri helyen is elofordul hangya, nem annyira oke morzsazni bele a vilagba. Amugy valoban gusztustalan szokas.
10/10 anonim válasza:
Én például azért törögetem, és csipegetem, mert a teljes műfogsorommal nem tudok egy rendeset harapni, főleg kekszből, és hozzá hasonló kemény dolgokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!