Mitől híztál meg?
Figyelt kérdés
Ha súlyfelesleged van, megosztanád, hogy szerinted miért van ez veled?
Nem megfelelően táplálkoztál?
Nem mozogtál eleget?
Valamilyen betegséged van/volt?
Valamilyen gyógyszer mellékhatásaként történt ez?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
2023. dec. 5. 13:37
11/16 anonim válasza:
Egy jövős-menős, egész nap talponlevős munkából váltottam ülőmunkára. Az étkezésem maradt a régi, sajnos édességfüggő is vagyok. Ezt megfejelte egy pajzsmirigyalulműködés, szóval mindennek köszönhetően 1 év alatt híztam 20 kg-t. A hormonszintemet helyreállították, de nem fogytam le, mert a munkám megmaradt és nem bírtam leszokni a zabálásról. Ja és végig mozogtam, rendszeresen járok edzőterembe, ez az általános közérzetemnek jót tesz, de nyilván nincs súlycsökkentő hatása, hiszen minden elégetett kalóriát visszaeszek. Mégis, a mozgást tudom javasolni, rengeteg érezhető előnye van, még akkor is, ha kövér az ember.
12/16 anonim válasza:
Világ életemben ehettem bármit és bármennyit nem híztam egy dekát sem. Ettem is rendesen ,nagyon hizlaló kajàkat mert nagyon vékony voltam. Aztàn most kb 1-masfel év alatt híztam 10 kg-ot. Kiderült hogy pajzsmirigy alulműködésem van. (Gyógyszert is szednem kell rá)Úgyhogy bár ettem állandóan,nálam a hízàst mégis csak az hozta meg . Előtte 45 kg nál sose voltam több. Ezzel a hirtelen nagy hízàssal lettem a pont jó kategória. Viszont most már oda kell figyelnem az evésre, mert most már fog rajtam🤣 Vége a jó időknek.
13/16 anonim válasza:
Attól hogy szeretek enni, és nem szeretek sportolni. Minimum 30 kg túlsúly van rajtam.
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2023. dec. 6. 15:19
15/16 anonim válasza:
Sose voltam vékony típus, mindig is volt rajtam plusz súly. Mozogtam, sokat , de ettől még volt mivel enni is sokat ettem.
Sok embertől megkaptam már h kövér vagyok, fogyni kéne, de valahogy nm jön össze.
Próbáltam már, de sajnos én olyan típus vagyok, hogyha nincs egy nap széklet akkor elkezdek mindent IS összeenni, hogy kijöjjön belőlem. Utána meg hoppá, már kész is egy csodálatos has
Hát ez az én csodálatos történetem 🥲
16/16 Senior Séf válasza:
Leszoktam a cigiről, a sörről, és hat hétig fekvőgipszben volt mindkét lábam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!