Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mitől híztál meg?

Mitől híztál meg?

Figyelt kérdés

Ha súlyfelesleged van, megosztanád, hogy szerinted miért van ez veled?

Nem megfelelően táplálkoztál?

Nem mozogtál eleget?

Valamilyen betegséged van/volt?

Valamilyen gyógyszer mellékhatásaként történt ez?

Válaszaitokat előre is köszönöm!

2023. dec. 5. 13:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
45%

Mióta olyan munkám van ahol nem kell mozognom azóta híztam meg.

Nem eszek sokat, csak egyszerüen nem mozgok eleget

2023. dec. 5. 13:42
 2/16 anonim ***** válasza:
85%
Ripityára törtem a bokám, ami idegsérülést és ideiglenes bénulást is okozott, így alig mozogtam majdnem egy éven keresztül. Kb 15 kiló szaladt fel, ezt lassú ütemben egy szűk év alatt adtam le, amikor már újra mozoghattam. Azóta sem terhelhetem úgy, mint korábban, szóval jobban oda kell figyelnem az étkezésemre.
2023. dec. 5. 13:50
 3/16 anonim ***** válasza:
87%

Kamaszként röpiztem és vívtam (ezutóbbit hobbi szinten, de azért heti 4 óra edzés megvolt belőle), viszont közben tönkrement a térdem, nagyon óvatosan mozoghatok.

A vívást sajnos fel kellett adnom, stb., enni viszont ugyanúgy ettem, így egyév alatt feljött 10 kg - mondanom sem kell, a térdemnek nagyon jót tett :(

Azóta már lement.

2023. dec. 5. 14:12
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig is rengeteget mozogtam, de extrán hízékony vagyok. Nálam egyértelműen a kaja!!! Ha nem figyelek oda, puff, ott van pár plusz kiló. Szóval én a kaja miatt híztam meg. És amikor elegem lett, hogy hiába sportolok, de nem fogyok semmit, akkor rendbeszedtük az étkezést, és le is ment kb 20kg
2023. dec. 5. 14:14
 5/16 anonim ***** válasza:
75%
sörtől
2023. dec. 5. 14:18
 6/16 anonim ***** válasza:
80%

A sok szénhidrátdús pékcucctól amit éveken át folyamatosan ettem és hozzá semmit sem mozogtam, na meg persze ittam hozzá a rengeteg cukros üdítőt.

+15kg van rajtam kb

2023. dec. 5. 14:20
 7/16 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm az eddigi válaszokat!
2023. dec. 5. 14:26
 8/16 anonim ***** válasza:
75%
Igazából nem tartom magam kövernek inkább nagy darabnak mondanám magamat:D de le kellene dobnom pár kilót, talán ha abba tudnám hagyni a kólát és az energiaitalt könnyebben menne
2023. dec. 5. 14:40
 9/16 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem nálam lelki okai vannak. Gyerekként az volt a jutalom, hogy kaptam valami finomságot, ha valami teljesítményt kellett nyújtani pl tanulmányi versenyek vagy feleslegesen 120%-osra megtanulni az anyagot, akkor az volt a mondás, hogy az édesebb kaják beindítják az agyműködést. Meg aztán az is fontos volt, hogy mindent megegyek a tányérról, ne dobjunk ki kaját. Talán hajlamom is van rá (úgy rémlik, hogy tényleg van egy gén, ami ezért felel) és tényleg kb a legnagyobb jutalom, hogy ehetek.

Az életem meg egy borzalom, gyerekként a szüleim pakolták tele idegeskedéssel, frusztrációval és mivel egyetemre járok, így még függök tőlük és a suli miatt is gyakran idegeskedek. Próbáltam mindenféle diétát, edzettem, futkároztam, de semmi se segített...

Egyik nyáron még tini koromban bele keveredtem egy társaságba és reggeltől estig együtt voltunk, nem volt semmi stressz és akkor egy-két hónap alatt 10 kg-ot le is fogytam mindenféle erőlködés nélkül, de aztán szeptemberben kezdődött az iskola, a megfelelési kényszer visszajött, meg a tanáraim és a szüleim is ki voltak h miért barátkozom bukott diákokkal, így ebből a csapatból szépen elmaradoztam és visszajöttek a kilóim is...

Emiatt remélem, hogy ha találok valami normális munkát, rendeződik az életem és kiszakadok végre az elvárásokból, ezt a problémát is sikerül megoldanom.

2023. dec. 5. 14:44
 10/16 anonim ***** válasza:
80%
Letettem a cigit és nem vettem észre, hogy elkezdtem helyette nassolgatni. Mozogni sosem szerettem, de amíg dohányoztam, nem volt akkora gond a kevés mozgás. Viszont amikor elkezdtem nassolgatni cigi helyett, plusz még nem is mozogtam, na az meghozta a "gyümölcsét". Két hónapja kezdtem fogyózni.
2023. dec. 5. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!