Szerintetek ez gáz dolog,hogy elsírtam magam?
Ismerkedek egy férfival jelenleg aki 2 évvel ezelőtt elveszítette a feleségét a covid miatt.
Elmesélte tegnap telefonon a történetet. Engem annyira megrázott,hogy azóta kattog az agyam.
Rettenetesen tragikus az egész.
Mindketten elkapták a vírust de a felesége nagyon rosszul lett egy napon.
Nem aludtak együtt napokig a vírus miatt.
Egyszer lement hozzá megnézni hogy van és a pulzusa illetve az oxigén szintje nagyon alacsony volt ezért bevitte a kórházba.
Ott az első 10 napban beszéltek még telefonon de aztán kómába esett.
Leálltak a szervei és több szervét átkellett volna ültetni.
Lélegeztetőn volt 1 hétig majd lekapcsolták amibe a férje egyezett bele.
Ő írta alá a papírokat.
Elsírta magát a telefonban. Azóta problémái vannak az alkohollal és nagyon mélyen van jelenleg.
Elmondta,hogy legtöbbször elege lesz mindenkinek belőle mert még mindig a múlton agyal és hiányzik neki a felesége mivel nem ők szakítottak hanem a halál választotta el őket.
Engem annyira megviselt ez a beszélgetés tegnap hogy azt nem tudom elmondani.
Elsírtam magam én is mert ez annyira tragikus…
Láttam korábbi képeket róluk és olyan boldogok voltak…
Neki is volt egy jó munkája és egzisztenciája de egy ideje csúszik le.
Ti mit tennétek ilyen helyzetben?
Folytatnátok az ismerkedést?
Én félek,hogy valamivel megbántom majd a jövőben esetleg és nem akarom,hogy jobban sérüljön.
Nem akarok én lenni az ok ami miatt lecsúszik megint.
Annyira nyomasztva érzem magam…
27/N
Úristen…
Te egy teáskanál érzelmi szintjén állsz.
Elveszítette a feleségét.
Halott.
Nem elváltak.
Ő kapcsolta le a gépekről.
Kizárt, hogy komolyabbat tervezzek egy háromgyerekes alkoholistával.
Nincs az az isten, és nem érdekel, hogy bunkónak tűnök.
Kérdező, szépítgetheted, de a pasas alkesz.
Apa is elvesztette anyát 14 év házasság után, mégsem menekült a piába, mert engem fel kellett nevelnie, szóval nem kell itt a lelki duma.
A csávó, akivel ismerkedsz ALKOHOLISTA! Kapálózhatsz ellene, de ez a büdös nagy igazság.
Ha van egy kis eszed, nem mész bele egy piással való együttélésbe, mert olyan sérüléseket szenvedsz, mint a kvaélet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!