Szerintetek ez gáz dolog,hogy elsírtam magam?
Ismerkedek egy férfival jelenleg aki 2 évvel ezelőtt elveszítette a feleségét a covid miatt.
Elmesélte tegnap telefonon a történetet. Engem annyira megrázott,hogy azóta kattog az agyam.
Rettenetesen tragikus az egész.
Mindketten elkapták a vírust de a felesége nagyon rosszul lett egy napon.
Nem aludtak együtt napokig a vírus miatt.
Egyszer lement hozzá megnézni hogy van és a pulzusa illetve az oxigén szintje nagyon alacsony volt ezért bevitte a kórházba.
Ott az első 10 napban beszéltek még telefonon de aztán kómába esett.
Leálltak a szervei és több szervét átkellett volna ültetni.
Lélegeztetőn volt 1 hétig majd lekapcsolták amibe a férje egyezett bele.
Ő írta alá a papírokat.
Elsírta magát a telefonban. Azóta problémái vannak az alkohollal és nagyon mélyen van jelenleg.
Elmondta,hogy legtöbbször elege lesz mindenkinek belőle mert még mindig a múlton agyal és hiányzik neki a felesége mivel nem ők szakítottak hanem a halál választotta el őket.
Engem annyira megviselt ez a beszélgetés tegnap hogy azt nem tudom elmondani.
Elsírtam magam én is mert ez annyira tragikus…
Láttam korábbi képeket róluk és olyan boldogok voltak…
Neki is volt egy jó munkája és egzisztenciája de egy ideje csúszik le.
Ti mit tennétek ilyen helyzetben?
Folytatnátok az ismerkedést?
Én félek,hogy valamivel megbántom majd a jövőben esetleg és nem akarom,hogy jobban sérüljön.
Nem akarok én lenni az ok ami miatt lecsúszik megint.
Annyira nyomasztva érzem magam…
27/N
38 éves volt a nő egyébként.
Egy nagyon szép egészséges anya.
Három kislányt hagyott itt.
Mindentől függetlenül mérlegeld, hogyha komolyra fordul, akarsz-e három kislányt nevelni és egy talán örökre sérült özvegy férfival együtt élni.
Az apám hasonló körülmények között maradt egyedül három pici gyerekkel, az anyjuk méhnyakrákban halt meg. Szintén összetörve, alkoholproblémákkal ismerkedett meg az anyámmal. A gyerekek nem fogadták jól, apám alkoholproblémái és egyéb, alapvető problémák a haláláig megmaradtak, a kapcsolatuk nem volt jó. Nem mondom, hogy ez az általános, de megeshet. Döntsd el, kell-e neked.
A 3 kislány nem közös gyerek volt.
A nő előző házasságából vannak.
Nem a férfi neveli őket.
Viszont neki is van már egy 12 éves kislánya de ő az anyukájával él.
Sajnálatból semmiképp se folytasd az ismerkedést.
Ha még mindig vannak alkohol vagy egyéb ilyen gázos problémái a férfinak, akkor se folytasd.
Lehet, hogy előbb rendbe kéne jönnie, akár segítséggel, és utána kéne ismerkednie és kapcsolatot kezdenie. Neki nem biztos, hogy párkapcsolatra van szüksége, hanem szakember segítségére, hogy egyáltalán elfogadja, hogy mi történt. Persze az is fontos, hogy legyenek körülötte barátok, család, akire számíthat, de ez nem mindig elég.
Jár pszichológushoz egy jó ideje ami segít is rajta.
Illetve az alkohol problémáival is foglalkozik.
1 hónapja nem ivott elmondása szerint.
Az elején nem is mondta el nekem,hogy hova jár.
Azt mondta,hogy gyászfeldolgozásra de nem…
Az alkohol miatt jár pszichológushoz.
Nem csak azért maradnék vele mert sajnálom hanem mert kedvelem is a személyiségét.
Én nem is éreztem ebből semmit eddig.
Mármint hogy ennyire mélyen van.
Végtelenül jó ember de tényleg….
Annyira kedves ember…
Szerintem ezért visel meg ennyire mert nagyon közel érzem magamhoz.
Nem ezt érdemelte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!