Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek csak jó munkaerő...

Szerintetek csak jó munkaerő vagyok vagy tetszek a nőknek ?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre eddig bármilyen munkahelyen voltam a női főnökeim, feletteseim nagyon kedveltek mégha nem is voltam a munkában kiemelkedő. Mindig nagyon örültek ha megláttak meg kedvesek voltak és mosolyogtak. Lehet hogy bejövök nekik ? Vagy van olyan hogy valakit mindig mindenki kedvel ?
2023. dec. 1. 19:12
 1/9 anonim ***** válasza:
86%

Szerinted ennyiből honnan tudnánk?

Egyébként ha engem kedveltek a férfi főnökeim, akkor ők mind látens melegek voltak?

2023. dec. 1. 19:18
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Minden nő téged akar, törődj bele.
2023. dec. 1. 19:19
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Biztos nem a vesszőhasználatod miatt kedvesek veled. :D
2023. dec. 1. 19:29
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy valóban jól nézel ki, vagy a kisugárzásod miatt vagy szimpatikus nekik. Ezt nem tudjuk. De az is lehet, hogy csak te képzelsz mögé olyat, ami nincs.
2023. dec. 1. 19:37
 5/9 anonim ***** válasza:
64%

Szeretem ezeket a kérdéseket: mindenki egy ilyen fórumon vár idegenektől visszaigazolást. Egyre több van ezekből: jaj tetszem mindenkinek vajon? Rám mosolygott valaki, akar valamit?

Közben meg zéró önbizalom,stb.

2023. dec. 1. 19:51
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez egyértelműen ennek a jele. :))) Legközelebb döntsd meg őket nyugodtan. Használd ki a soha vissza nem térő alkalmat. :DDD
2023. dec. 1. 19:59
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Teljesítményértékelés sosem volt?
2023. dec. 1. 20:29
 8/9 anonim ***** válasza:
92%

Nagyon rossz pasi vagyok, de a nők alapvetően kedvesek velem a munkahelyemen. Na jó, amióta volt egy munkaügyi konfliktusom az egyikkel, ő már többé nem volt kedves.

Ha félreértelmezed a "jeleket", abból szerintem nagy égés is lehet, kínos lehet bejárni. Bejárni, mert ezek szerint nem az állásod az elsődleges.

2023. dec. 1. 20:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Meg fogsz lepődni, ha normális vagy és ronda, akkor a nők is normálisak lesznek veled és ennyi. Nem kell beleképzelni többet.
2023. dec. 2. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!