Mit vettél ma? Mennyit költöttél?
Figyelt kérdés
2023. nov. 30. 22:00
1/16 anonim válasza:
Cigit, kajának valót két napra, tankoltam is. Kb. 12 ezret költöttem két személyre.
2/16 anonim válasza:
Kétféle kontaktlencsét fél évre + az éves vizsgálat is most volt, 81 ezer. :-(
4/16 anonim válasza:
Semmit, ki se mozdultam ebben a hideg havas esős időben
6/16 anonim válasza:
Semmit, holnap lesz bevásárlós napom, hetente max. kétszer megyek boltba, egyébként meg nem költök pénzt.
7/16 anonim válasza:
Semmi gond. :D Egyrészt a normál, havi lencsét, de mivel terhes vagyok a szokásos 3 havi helyett fél évre vettem, mert kb. a szülésem körül fogyna el és akkor már nem akarok ezzel foglalkozni + 1-1 doboz napi viselésűt (eldobhatót), amúgy ilyet nem szoktam hordani, de most a terhesség miatt szintén vettem, hogy pl. a kórházba ne kelljen vacakolni a rendessel vagy 2 óra alvás után, hanem csak kidobom az aznapit és másnap teszek be újat.
8/16 anonim válasza:
Kaját: kb 50.000 Ft
+ egy infrapanelt: kb 60.000 Ft
9/16 anonim válasza:
Gyrostálat magamnak meg az unokahúgomnak, 5600-at költöttem.
10/16 anonim válasza:
100-as papírzsepi csomag síkosító.Józsi bácsi 64F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!