Költöttél már el pénzt másra amit amúgy kajára kaptál?
Figyelt kérdés
2021. okt. 8. 09:17
2/5 anonim válasza:
Legjobb példa: iskolai sítabor során az összes kivitt zsebpénzemet arra költöttem, hogy snowboardozzak sí helyett. Egy hetes tábor volt, a pénzem arra volt elég, hogy egy napra béreljek boardot meg cipőt hozzá.
De nem voltam teljesen felelőtlen, az utolsó előtti nap boardoztam.
3/5 anonim válasza:
Nem tudtam,mert anyám kb heti 2x adott reggelire pénzt,
ami 200 Ft volt,abból vettem pizzas csigát és pogácsát,mert akkoriban elég volt 200 Ft
Ez 10 éve volt.
4/5 Metionin válasza:
Igazából sosem kaptam kajára pénzt, zsebpénzem sem volt. Viszont egyetemista koromban a diákmunkás pénzemet gyakran kellett úgy beosztanom, hogy vagy kaját veszek, vagy jegyzetet/könyvet fénymásolok. Néhány könyv fénymásolva is több ezer ft volt. Olyankor maradt a sima főtt tészta egész hétre.
5/5 anonim válasza:
Persze. Középsuliba soha sem kaját vettem belőle.😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!