A férfiakat miért nem érdekli a nők vagyoni helyzete és
társadalmi státusza?
Figyelt kérdés
Míg ha van egy kifejezetten jó külsejű csóró férfi azt kerülik a nők,fordított esetben meg mindenki rárepül és a tenyerén akarja hordozni,ez miért van?
Van ilyen hogy társadalmi státusz? Jó rég óta németországban élek, és érdekelne. Van újra gróf, báró, herceg és egyéb rang az ispán és nádor mellett?
F.
2023. nov. 29. 09:08
12/17 A kérdező kommentje:
A vagyoni helyzet és a mellérendelt puccparádé a státusszimbólumokkal ugyanolyan,oké jogegyenlőség van,csak épp Elon Musk és egy gyári munkás anyagi javai között (több)százezerszeresen nagyobb a differenciál mint egy Mária Terézia meg egy jobbágy között volt anno...
2023. nov. 29. 11:52
13/17 Senior Séf válasza:
Amikor a feleségemmel megismerkedtem, a válás utáni férfi tipikus anyagi helyzetében voltam. Vagyis kilógott az ülepem a gatyából. A sógor, meg az anyós természetesen azt hitte, a családi vagyonra fáj a fogam, és kitagadták a nejemet. Két 40-es, beteg, csóró indult neki a világnak. Így volt szép! Egymásra utaltan, megbecsülve minden szépet, amit az élet adhatott. Mára megvan mindenünk, de legalább nem felejtettük el, hogy honnan jöttünk.
2023. nov. 29. 17:59
14/17 anonim válasza:
Mert a férfiak többségét a négybetűs, "p"-vel kezdődő valami érdekli, - ami történetesen nem biztos, hogy a punk...
2023. nov. 30. 14:39
15/17 anonim válasza:
Ha szőrös, gombás és büdös, akkor nem érdekel...
2023. nov. 30. 14:47
16/17 anonim válasza:
Mert a fèrfiak kevèsbè vàlasztanak èrdekből pàrt. Nem ez van az első helyen.
Mìg egy nőnèl sokszor ez döntően befolyàsolja, hogy lesz kapcsolat vagy nem.
2023. nov. 30. 15:22
17/17 anonim válasza:
Én 30 éves vagyok és még szűz.
Nem hogy a férfiak vagyona nem érdekel de még a férfiak sem érdekelnek.
Soha nem kell egy férfi sem amíg élek.
Még csókolózni se csokoloztam és úgy vagyok vele hogy nem is fogok soha.
Szóval vannak olyanok akiket nem érdekel ez mert még a fiúk sem érdeklik.
Én az okos fiukat szeretem amúgy más eljárásom nincs jobban mondva nem lenne ha kellene fiú.
Jah meg ne legyen dagi mert én se vagyok az 50 kg vagyok.
Amúgy nem volt barátom soha és még nem is csokoloztam most vagyok 30 éves és rá jöttem hogy mekora mázli hogy még nem volt senkim se mert nem is érdekel a párkapcsolat még a fiúk se egyáltalán nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!