Mit gondoltok a női sztereotípiákról? illetve azokról amiket a legtöbb férfit idegesít mármint amiket mi nők mondunk pl idegesíti őket ha azt mondjuk fáj a fejünk pl ha szexelni akarnak de van aki igazat mond kinek van kedve ha fáj valamilyen
Én a valóéletben nem találkozom azokkal a jelenségekkel amikről beszámolnak az emberek. Szerintem a legtöbb egy felnagyított baromság és nem is jellemző a nőkre csak valaha előfordult. Mondok másik példát, mikor a nő kérdezgeti hogy:
Szeretnél engem hogyha -egy hernyó lennék?-hogyha nem születtem volna meg?-Hogyha kövér lennék?
Nem látok embert aki ilyen ostoba és ezekkel terhelné a párját, mégis sokszor szembejön pl meme formában mintha általános probléma lenne minden háztartásban:D
Ezen kívül nem nagyon gondolok róluk semmit, kizárok minden általánosító egyedet az életemből, így szépek a mindennapok és tudok a jó dolgokra fókuszálni.
#7 Pedig mennyi ilyen van. Nyilván a baráti köröd nem ilyen értelmi szinten van, ezért nem látsz ilyeneket.
De ezeket nem a semmiből talalják ki és terjed el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!