Rettegek a sztereotípiáktól , ez már szorongást vált ki, mit csináljak magammal?
Tegyük fel, megyek a benzinkútra a Swiftemmel tankolok bele 3 ezerért mert alig van pénzem , de közlekednék ( műszaki állapota jó én csinálok mindent ami nem fék és futómű , de mondom jó minden rajta ) szóval vagyok a kúton tenném bele azt a 8 litert ami két hétre elég. Azon görcsölök, hogy valaki néz és kinevet, hogy a kis k0csög milyen szánalmas. Az vagyok, de nem vagyok rá büszke. Vagy első benyomás. Összehoz valakivel az élet aztán elsőre az jön le, hogy kövér vagyok és szemüveges és, hogy akkor buta vagyok, valami nagyot kell mondanom, hogy ez ne legyen, na akkor kezdek el dadogni , raccsolni ezzel megalázom magam.
Sétálni nem is merek lassan, lehajtott fej az "alap" , de azon parázok, hogy azt gondolják, összetöröm a járdát a súlyom miatt. Tehát mindig az "azt gondolhatják" jár a fejembe meg a "mit gondolnak".
Nem tudok róla elvonatkoztatni mert igenis érdekel, hogy mit gondolhatnak. Kondi terembe 2 éve al akarok menni, de rettegek , fogyózni sem merek mert nem merem mondani itthon, hogy azért nem ennék annyit mert fogyózok. Itthon is ez van. Sőt még ha megyek autóval akkor is arra figyelek, hogy mások néznek-e és, hogy nem e koszos a szám, a gatyám, ingem pedig nem is releváns mert nem látják. Pszichológushoz sem merek elmenni mert meg kellene osztanom itthon, hogy hova megyek és biztos kinevetnének.
Érdekesség, hogy internetre sem teszek ki magamról képet mert biztos kiröhögnének, hogy mekkora disznó vagyok. Tehát semmit nem merek csinálni csak itthon lenni és videót nézni vagy játszani meg úgy havi pár alkalomra elmegyek egyet-egyet fuvarozni ismerősnek feketén.
Ez eléggé szociális fóbiának tűnik. Abból gondolom, mert én is pont ilyen vagyok.
Lépned kell, mert ha nem kezelteted, egyre rosszabb lesz az évek során.
Én konkrétan odáig jutottam hogy évekig nem mertem kilépni a lakásból. Jelenleg gyógyulóban vagyok, mert meguntam hogy elpazarolom az életem.
32N
Soha életemben nem érdekelt érdektelen, vagy ismeretlen emberek véleménye. Persze ez csak akkor működik, ha egy utcán szembejövő noname idegent nem helyezel magad fölé.
Kövérség?
Ez ellen viszont csak te tudsz tenni!
Egy normális étrenddel, akár otthoni testmozgással, ha nem akarsz konditerembe járni.
A szemüveg meg már divatcikk, nem tudom mi a bajod vele, de hordj kontaktlencsét!
Nyilván a világon senki nem fog azzal foglalkozni hogy a 20 éves Swiftedbe mennyiért tankolsz.
És azzal sem, hogy hogy nézel ki stb...
Inkább pszichológus kéne, vagy valaki aki érdemben normális.
Sőt, még a családodnak sem kell elmondani hogy ha pszichológushoz mész. Miért is kéne!?
Szerintem lassan hagyd abba az önsajnálatot és tegyél magadért .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!