Mit csináltok, ha (egy téli napon) elromlik a hajszárítótók? Aznapra beszóltok, hogy nem mentek, vagy hogy késni fogtok?
Tudom, hogy nagyon nevetséges kérdés, de komolyan eszembe jutott. :') Mostanság fogom megkapni életem első fizetését, és azon töröm a fejem a xartenger közepén, hogy abból az összegből, amit magamra elkölthetek majd, most vegyek-e hajszárítót tartalékba, mert mi van, ha a közeljövőben fog elhalálozni, és akkor aznapra mit csinálok. Pár éve az utolsó váratlanul adta fel. Napokig a forró konvektor előtt görnyedve és ülve vártam, hogy megszáradjon. Akkoriban még iskolás voltam, a gyakorlati időszak volt a legdöcögősebb rossz időpont erre. Ugye a munka sokkal komolyabb, a megélhetés függ tőle, ahhoz is normálisan kell megjelenni, időben. Az ember (télen legalábbis) csak nem indul el vizes, nedves hajjal.
Nektek van otthon tartalék erre az esetre? Volt, hogy elromlott, és netán a tartalék sem működött? Mit csináltatok?
+ szerintetek most, azaz következő héten vegyek tartalékot? Tudnám mire költeni azt a pénzt, ezért hezitálok, hogy mihamarabb letudjam vagy bízzam a jószerencsére, hogy egy hónapot még biztos túlél. :'D
Mondjuk egy igazán dús, hosszú haj nem szárad meg teljesen reggelre, hiába mos este.
Kérek valamelyik szomszédtól és következő hajmosásig veszek másikat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!