Mit tennétek a helyembe? Több lent
Akkor szólsz a zsarolásról is.
Ezért tartunk itt, mert senkit nem tanítottak meg kiállni magáért, a szükségleteiért. Nem mer egyszerűen senki sem szólni, ha sértik a határait. Szólj a szüleidnek, igazgatónak. Mindent mondj el.
Nem ismerem a kézilabdát, de a google szerint egy csapat 16 főből áll. Ha ebből 5-6 fő randalírozott, akkor kell, hogy legyen 10 fő, veled együtt, akik ebben nem vettek részt. Azzal a maradék 9 emberrel kell összefogni, elmenni az ezdőhöz, illetve konfrontálódni a vandálokkal, hogy lesznek szívesek felnőni, és vállalni a tetteik következményét.
Amúgy fogasokat törtek el, vagy öltözőszekrényeket? Mert pár százezerről írtál az egyik válaszodban, és lehet, hogy elírtad, és pár ezret akartál írni, de párszázezer, az már a komplett öltöző szétverését jelentené.
Elég toxikus lehet a légkör, ha nem mertetek közbelépni, és megmondani a menő kölyköknek, hogy rohadt gáz, amit csinálnak, és mikor számonkérés van, akkor is megfordul a fejedben, hogy inkább fizetsz olyasmiért, amit nem te követtél el, mint hogy kiállj magadért. Ez nem bajtársiasság. Én is sportolok a mai napig, illetve kamaszként nem voltam szent, csináltam én is jó sok baromságot, de a pofám leszakadt volna, ha az általam elkövetett dolgok miatt más (is) vitte volna el a balhét, olyan, aki nem volt benne. A csapattársaid hitvány alakoknak tűnnek, nehogy fizess. Mivel zsarolnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!