Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha valakit elhamvasztanak...

Ha valakit elhamvasztanak akkor is kérnek ruhát? Közeli ismerős halt meg és még zoknit is kértek.

Figyelt kérdés
2023. nov. 24. 19:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen
2023. nov. 24. 20:07
 2/7 anonim ***** válasza:
39%
Hamvasztás elött az elhunyttol elbucsuzhatnak elég sokan. Ilyenkor gyakran meg is nézik a halottat. Gondolkozz! (A kivégzötáborokban levetköztatték a halottakat föleg ha még használhato volt a ruhája.)
2023. nov. 24. 20:09
 3/7 anonim ***** válasza:
28%

Én szerencsére még teljesen érintetlen vagyok ebben a témában,abszolút laikus vagyok,de....

de gondoljunk már bele,hogy sokan elbúcsúznak tőle, és az elhunytat tiszteljük meg azzal,hogy az utolsó útjára,szó szerint az utolsó útjára a legszebb ruháiban hamvasszák el.

Rég háborodtam fel ennyire egy kérdésen,talán sajnálod a zoknit?

2023. nov. 24. 20:27
 4/7 Metionin ***** válasza:
100%
Van, ahol csak egy lepedőt kérnek. Szerintem ez változó. Nem is mindenkit búcsúztatnak előtte, legalábbis nem úgy, hogy lássák az elhunytat.
2023. nov. 24. 21:04
 5/7 anonim ***** válasza:
#3 Ha ennyire feszegetni akarjuk a témát, nekem hányingerem van attól, hogy halálom után idegen emberek fognak átöltöztetni. Életemben ez nemi erőszak lenne, halál után meg tök rendben van, hogy a meztelen testem nézegetik meg fogdossák, a beleegyezésem nélkül. Ha tehetném, kikötném hogy engem CSAK úgy temethetnek el, ahogy meghaltam, hagyjanak békén.
2023. nov. 25. 07:35
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Minek lepedo egy hullara? Betoljak es elegetik. Amugy meg mert nem csinalnak beloluk kutyajajat vagy iskolakba kajat? Olyan draga a hus.
2023. nov. 25. 11:12
 7/7 A kérdező kommentje:

Egyetértek!!

Onnantól már olyan mindegy, hogyha leáll a szív, hogy mi történik a testtel....

Kijárunk a temetőbe hordjuk a pénzt sírkő, virág, mécses formájában.

Versengünk, hogy ki tud többet rákölteni a semmire.

Ha nem is iskolákba, de a fehérjefeldolgozó pl. megfelelő hely lenne erre a célra...

2023. nov. 25. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!