Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ismerős valakinek?

Ismerős valakinek?

Figyelt kérdés
Interneten nagyon jól elbeszélgetek masokkal, de amint szoba jon a talalkozas, elkezdek szorongani es elmegy a kedvem az egesz ismerkedestol. Volt hogy belementem egy taliba, de mar aznap reggel lemondtam annyira nem volt kedvem az egeszhez. Mi lenne a megoldas? Sajnos nem lehet csak neten beszelgetni emberekkel, legalabbis szerintem, nekem teljesen rendben lenne.
2023. okt. 14. 10:07
 1/2 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetne?

Én sose találkoztam innen olyannal, akivel csak beszélgettem. Lett innen barátság, de azok nem beszélgetésekből indultak innen, és igazából velük is sok sok hónapig nem találkoztunk.

Én még gyakoriról se szeretek elmenni. Nem szeretem, hogy semmi adatokat tudnak meg rólam, letérünk a lényegről, ami a személyiség-személyiség beszélgető kapcsolat. FB-omon sincs kb semmi, meg 6 ismerős.

Miért kéne élőben találkozni? Mármint..., Lehet CSAK neten. Ezt a 2 ember dönti el, akiből te 1 vagy. :PPP :D

Ha te azt mondod, lehet, akkor lehet.

2023. okt. 15. 03:51
 2/2 A kérdező kommentje:
de eddig akárhány emberrel beszéltem, mint azt mondta hogy ennek így semmi értelme, meg hogy a férfiaknak kell is a hús-vér találkozás mert hogy ők nem tudnak állandóan a gépnél ülni és még komolyan is venni téged.
2023. okt. 15. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!