Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen ember vagyok? Ki...

Milyen ember vagyok? Ki vagyok én?

Figyelt kérdés
A való életben egy csendes, visszahúzódó vagyok. A szüleim előtt, illetve a kollégáim előtt gátlásos vagyok, például nem tudják, hogy lefeküdtem már vagy 20 idősebb nővel, akik 40-50 évesek voltak. A társkeresőkön lévő nőkkel gátlástalan,perverz vagyok. Amikor talira kerül a sor egyből le is fekszem velük. A kollégáimmal egy szót sem beszélek, egésznap csendben vagyok, semmit sem tudják rólam. Egy barátom van, egyedül vele tudok jól elbeszélgetni, illetve felszabadult lenni. Ha valami bánt sosem mondom el, magamban tartom.

2023. nov. 22. 14:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
46%
Nem tudom, de nem is érdekel.
2023. nov. 22. 14:57
 2/11 anonim ***** válasza:

Te olyan vagy, mint a csendes gyilkos, vagy a csendes perverz gyilkos.

Egyébként a nőügyeidet nevezik magánügynek, ami csak rád tartozik.

2023. nov. 22. 14:58
 3/11 anonim ***** válasza:
77%
Igénytelen zavarodott sumák gerontofil kiforratlan infantilis .
2023. nov. 22. 15:03
 4/11 anonim ***** válasza:
A leírásod alapján 10-15 év múlva a hírekből úgyis megtudjuk a bíróság hivatalos álláspontját arról, milyen ember vagy.
2023. nov. 22. 15:05
 5/11 anonim ***** válasza:

Dehát teljesen körülírtad magad,mit szeretnél még hallani?👀

Ilyen vagy

Gátlásos,csendes, visszahúzódó de a nőknék sikered van. Egészségedre és hosszú életet!

Ne agyalj annyit!

2023. nov. 22. 15:14
 6/11 anonim ***** válasza:
Egymástól független szerepekben létezel, lehet össze kéne kicsit fésülni ezeket, legalább az igaz részeit. A fantáziák maradhatnak ilyen zajosan. :-)
2023. nov. 22. 15:15
 7/11 Shaddark ***** válasza:

Ha a kollégáiddal nem tudsz beszélgetni azzal kezdened kellene valamit. Kommunikációs skilleket és tudást fejleszteni, ilyesmik.

Ha nem akarsz, akkor meg rendben van. Nem kell mindenáron mindenkivel spanolni, csak akivel megértitek egymást.

Én pl. a csajokkal jól kijövök, sokat beszélgetek velük, de a pasikkal már nem annyira. Pasi létemre nem érdekel a foci (e-sportot nézek), az autók sem különösebben, pár mondatot elhülyülök velük is de ennyi. A nőkkel meg akár tartalmas, akár vicces hosszabb beszélgetéseket is tolok.

2023. nov. 22. 15:53
 8/11 A kérdező kommentje:
Engem senki sem érdekel, de őket én igen
2023. nov. 22. 15:56
 9/11 anonim ***** válasza:
36%
Komolyabb teszteken megnézhető , szociofób sérült karakter ,ezzel akkor van gond ha szadisztikus ágybavizel és állatkinzó tűzimádó , ekkor a szunnyadó sorozat kéjgyilkos az illető .
2023. nov. 22. 16:49
 10/11 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2023. nov. 23. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!