Az osztrákok mennyire nézik le a magyarokat?
9 millió emberre akarsz általánosítani. Ne tedd!
Ahogy nálunk is sokan lenézik a románokat, azért megvan az a normális réteg, amelyik nem nézi le.
Nem szeretnek minket se a többi keleti,balkânit.
Nyilván jól lenyomtàk ott is a fizetéseket a külföldiek
"Ahogy nálunk is sokan lenézik a románokat, azért megvan az a normális réteg, amelyik nem nézi le."
szerintem kb. olyasmi, mint ahogy mi lenézzük a románokat, de még olyanabb, mert a románokkal legalább megvan a mutyizós félbalkáni posztkomcsi közös nevező.
6
Dehogynem! Főleg, ha a pályán látom kamiont vezetni... Egyenesen rettegve előzöm.
Én nem beszélek németül és nem is éltem Ausztriában, de nehezen tudom elhinni, hogy a magyarokról pont úgy gondolkodnak, mint a többi kelet-európai népről. Velünk képeztek egy országot, mi voltunk mindig is a keleti végeiken. A sok rossz mellett vannak azért dolgok, amiket irigykedhetnek is, például a Balaton, a magyar konyha, a (hosszú ideig, de ma már nem) olcsó árak, Budapest, a termálfürdők és akár a nyelv.
Szerintem egyfajta nyomorúságos sorsú kistestvérként tekintenek a magyarokra, aki nehéz élete ellenére tud letett azért dolgokat az asztalra, mikkel ők nem rendelkeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!