Miért van az, hogy rengeteg negatív dologban (ráktípusok, dohányzás, alkoholfogyasztás) Magyarország élen jár az EUs átlagot tekintve?
Dohányzás, alkoholfogyasztás -> egyfajta stresszlevezetés (pl romló életszínvonal miatt)
Daganat -> helytelen életvitel, túlzott stressz (gyengíti az immunaktivitást, kitettebbé válik a szervezet a betegségekkel szemben), rossz öröklött genetika, légszennyezettség (behozott használt autók pl, majd az akkugyárak is megteszik a magukét)
Nem tudom, de az biztos, hogy nagyon rossz az egészségügy, így az ember a lehető legritkábban szeretné meglátogatni a háziorvosát és ha véletlenül el is megy lesz-rják...
Háziorvosomhoz elmentem erős hasüresgi fájdalmakkal jobb oldalt lent. Végig lekezelő volt, 1 perc tünet sorolás után közbe szakított és adott két beutalót és elküldött.
Elmentem magánorvosi rendelő 30k-ért és ott kb 20 percen kivizsgáláson vettem részt, ami során minden tünetem meghallgatták és magyarázatot kaptam arra, hogy mi lehet és mi nem a probléma. Végig nyomkodták a hasam és általánosan kivizsgáltak és végig kedves volt velem az orvos.
Ezért 30 ezer forintot kell fizetnem. A labor és ultrahangra majd a következő kontrolra még kb 60 ezret.
Itt tart az ország, hogy hiába fizetünk TB-t semmit sem ér.
A felsoroltakon kívűl:
Ennek a népnek nagy az arca a semmire. Képtelen, nem akar fejlődni.
Ha bejön egy pl.: prevenciós lehetőség, akkor az is elb*dik, mert csak a pályázzati pénzek lehetőségeit nézik (lenyúlás), valamint a külföldi minták alapján egy hibridrendszert alakítanak ki: magyar+külföldi minta keverékét, amiből egy nagy kavarás lesz.
A szegénységből NEM LEHET kitörni ,főleg úgy nem hogy a szomszédok
aljasságból minden ok nélkül állandóan zaklatnak megvádolnak olyan
dolgokkal amit nem követtünk el ,úgy hogy a rendőrség is segíti őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!