Szoktatok ebéd közben beszélgetni vagy csak ültök, mint a kukák ?
Vagy csak toljátok a bélésbe az ételt ?
Ha beszélgettek, akkor miről ?
Párommal: Általában szoktunk, sőt még valami videót is néha benyom, bár azt nem mindig támogatom. A videó szerintem bőven ráér ebéd után, én ezen az elven vagyok. Vele mindenről szoktunk, pénz, munka, mi történt aznap, stb.
Otthon: Általában szoktunk. Azt beszéljük itt is, hogy mik történtek, problémák, stb. Ritkán vagyok otthon, akkor is keveset, így igyekszem beszélgetni.
Általában külön eszünk, nem beszélgetünk.
Irtózom az evés közbeni hangoktól, pl. rágás, kortyolás, nyelés, szürcsölés, csámcsogás.
Külön időpontokban éhezünk meg, van aki később kel, jobban bereggelizik, más főzés közben csipeget, megint más inkább a tévé előtt szeret enni, lassabban, a saját tempójában.
Evés közben, étellel a szánkban nem beszélünk, mert kilátszik a falat, és az eltorzult artikulációtól is rosszul vagyok, ahogy kajával a szájban máshogy ejtik a hangokat a teli szájjal beszélők.
Máskor beszélgetünk, pl. főzés közben.
Én is egyedül szeretek enni, minden napszakban, de persze ha úgy adódik akkor nem mondom, hogy nem.
Közben imádok filmet nézni vagy olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!