Fiúk, férfiak! Mit gondolnátok, ha bejelölne facebookon egy tőletek fiatalabb lány, akit látásból ismertek az egyetemről?
Figyelt kérdés
Visszajelölnétek? Mit gondolnátok?2023. nov. 18. 19:39
11/15 anonim válasza:
Alapvetően arra gondolnék, h bejelölt, mert ismer. Ha akarsz tőle valamit, akkor legalább már annyit tudsz róla, h az arcodat megjegyezte és az ismerősöd akar lenni. Ez azért mindenképp pozitív, gondolom nem jelöl be mindenkit, aki szembemegy vele.
12/15 anonim válasza:
Volt egyetemi dolgozóként megesett néhányszor, hogy nálam 8-10 évvel fiatalabb lányok bejelöltek. Nem gondoltam bele semmi extrát, nyilván azért jelölt be, mert ismer látásból.
13/15 anonim válasza:
Ismer / meg akar ismerni. Random emberekre nem igazán ír ra senki az én környetemben azzal hogy anyag kéne neki.
14/15 anonim válasza:
Nyomnák egy tiltást.. Nekem tanulnom kell
15/15 anonim válasza:
Visszajelölném, de nem érdekelne és ha csak nem kezdene el velem egy beszélgetést nem keresném.
Egy facebook jelölés szerintem semmit sem jelent. Volt hogy én is bejelöltem már másokat úgy, hogy facebook feldobta ajánlásnak és akkor jöttem rá, hogy "Őt már láttam párszor és 1x beszéltünk" ezért bejelöltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!