Ti mit gondolnatok, ha meglatnatok, hogy egy lánynak a telefonjan a legtöbb kep olyan, ami a Facebook-on szoktak mostanában lenni? ( lent)
Valamilyen háttér es szöveg rajta,
Pl.:
maradj erős
Feladom...légy boldog
Soha nem gyűlöltem meg magamat ennyire
Most írjak rad, hogy kellesz nekem, vagy mi?
Mielőtt elitelsz elé át, amit en
Es hasonló képek
Ti mit gondolnatok?
Es természetesen nem mutogatom vagy ilyesmi csak neha véletlenül belepek a fotókhoz/levagom a képek szélét es akkor lehet látni
Csak azert írtam mert amugy a suliban nem szoktam megnyitni a fotókat es olvasgatni :D
De mivel par kep kepernyokeppel van, ezért azoknak levagom a szelet :D
Hogy egy tipikus kamaszlány, napi 3 hangulatingadozással és kellenek neki ezek a mélyenszántó bölcsességek.
6 évvel ezelőtt még nem volt mobilnetem, meg wifis telefon, így az asztali gépen gyűjtöttem őket egy mappában. A régi szép idők amikor a mondani valóhoz illő ocsmány csillogó vibráló animációk ugráltak ezeken a gifeken. Most elkapott a nosztalgia... ahh...
Tudatlan.
Ileneket azok kedvelik és szeretik tartani telefonon akik kevésbé tudják mint ami szövegen van.
"Kevésbé tudjak, mint ami szövegen van"
Mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!