Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Idős embereknek honnan ez a...

Idős embereknek honnan ez a kaja/etetés, sütés-főzés mánia?

Figyelt kérdés
Olvasom itt az oldalon, hogy ez sokaknál probléma. Nálunk anyósom műveli magas szinten. Olyan mennyiségben, meg olyan minőségben készít "ételeket", hogy senkinek nem kell. Tukmálja pedig folyton. Én eleve utálom a húst hússal, meg zsírt zsírral. Csak húsos dolgokat csinál, mindennek a tetején centi vastagon áll a büdös zsír, mindent zsírban süt ki, ráadásul sűrűn meg van bolondítva hajszállal, ezzel azzal. Sokszor mikor belépünk, és megérzem a szagot, már attól öklendezni kezdek. De mindenkinek zabálni kell két pofára, meg hazavinni fejenként 3 kg-ot, mert akkor ő boldog. Múltkor például átment a férjem, mondta, hogy böjtöl, 48 óráig nem eszik semmit csak vizet iszik. Elugrott valahova, erre mire visszaért, az anyja terített asztallal és többféle kajával várta, mire mondta, hogy nem eszik semmit, ahogy megmondta. Erre az anyja sírni kezdett. Ha kell, ha nem főz. Mindennap megy a boltba, és mindennap főz, aztán próbálja rátukmálni arra, aki épp arra jár.
2023. nov. 18. 14:03
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
20 ève így megy, ès nem èrti.
2023. nov. 18. 15:45
 12/20 anonim ***** válasza:
30%

Miért, mit kéne csinálnia egy nagymamának? A valagát már nem tudja riszálni a livejasminon, meg likeokat gyűjteni a csöcseire, ha kirakja.

Ezt tudják a fiatal csajok, na főzni, azt nem.

Majd tényleg, amikor a mostani generáció lesz idős, mit fognak csinálni? Beülnek a sarokba telefont nyomkodni 80 évesen. Gyerek sem lesz, nemhogy unoka, elég megnézni, mit szövegelnek a mai csajok....ezeknek gyerekük? Éhenhalnának, vagy kidobnák a budiba.

2023. nov. 18. 16:58
 13/20 anonim ***** válasza:
17%
#12 Te nem tudom milyen szert szedsz, de szerintem gyorsan álj le vele. Nagyon nem jól érzékeled a valóságot.
2023. nov. 18. 17:02
 14/20 A kérdező kommentje:
Rá kell hagyni...
2023. nov. 18. 17:50
 15/20 anonim ***** válasza:
14%
Kedves kérdező, 20 éve utálod az anyósodat és, ha a feje tetejére állna se lenne jó neked:)
2023. nov. 18. 19:05
 16/20 anonim ***** válasza:
40%
Ha van kutya, vagy disznó, akkor fogadd el boldogan a kaját, vidd haza, majd a jószág örülni fog ésa mama se sértődik meg.
2023. nov. 18. 21:30
 17/20 anonim ***** válasza:
66%
#16 Ebben mondjuk van valami, kb ingyen etethetné őket. Illetve ha városban lakik és van a környéken hajléktalan, azoknak is odaadhatná. Esetleg bevinné hajléktalanszállóra.
2023. nov. 18. 22:26
 18/20 anonim ***** válasza:
81%

Ez a szeretenyelvük - értsd: semmi más hasznos dologhoz nem ért, csak a tukmáláshoz, és nem, NEM állnak le.

Én nem is járok már anyóshoz vagy anyámhoz, mert állandóan tukmálná rám a kajáját, mintha én nem tudnék főzni.

És nem egy adagról beszélünk, hanem 4 napi mennyiség :D Nevetséges.

Szerencsére a férjem sem olyan hlye, hogy elfogadja, aztán kidobjuk.

2023. nov. 19. 11:45
 19/20 anonim válasza:
28%

Pedig de, pont, hogy el kellene fogadni, aztán, ha mégsem eszitek meg, odadni valakinek, vagy kidobni.

Így vita sem lenne, sértődés sem. Mama örülne, hogy sikere van a főztjének.

Egyébként ezek a nagyik általában éppenhogy nagyon is jól főznek. Természetesen nem az aktuális divatdiéták szerint, vegán ebédet ne tőle várj.

Aki pedig nem ebédel náluk minden hétvégén (ezt nem is gondolnám rólatok), annak semmi baja nem lesz attól, ha egyszer-egyszer rántott húst eszik vagy pörköltet nokedlival.

Kérdező! Ha ő megy hozzátok, mivel vendégelitek meg? Olyan ebéddel, amit ő szokott, vagy olyannal, amit ti szoktatok főzni? Próbáltok a kedvére tenni, vagy elvárjátok, hogy azt egye, amit kap?

márc. 8. 20:20
 20/20 anonim válasza:
28%

Hát, a lepontozás mindent elmond rólatok.

De most olvastam még egyszer végig a kérdést. Árad belőle a rosszindulat. A kérdező valóban utálja az anyósát. Fröcsög a gyűlölettől irányában.

A kérdést sem azért írta ki, hogy megoldást találjon, hanem, hogy hasonló anyósgyűlölő kommenteket kapjon, amivel megerősítést kap erre az utálatra.

Csak sajnálni tudom, az ilyesmi felemészti az embert. Belülről rágja. Kisugározza magából, és a környezetét is megmérgezi vele.

Lehet, hogy az anyós okot adott erre a gyűlöletre, lehet, hogy nem. Általában az is elég, hogy ő egyszerűen csak: Anyós.

Egyszer a kérdező is az lesz. És, ha fia van, akkor szinte garantált, hogy visszakapja ezt a menyétől.

márc. 9. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!