Idős embereknek honnan ez a kaja/etetés, sütés-főzés mánia?
Miért, mit kéne csinálnia egy nagymamának? A valagát már nem tudja riszálni a livejasminon, meg likeokat gyűjteni a csöcseire, ha kirakja.
Ezt tudják a fiatal csajok, na főzni, azt nem.
Majd tényleg, amikor a mostani generáció lesz idős, mit fognak csinálni? Beülnek a sarokba telefont nyomkodni 80 évesen. Gyerek sem lesz, nemhogy unoka, elég megnézni, mit szövegelnek a mai csajok....ezeknek gyerekük? Éhenhalnának, vagy kidobnák a budiba.
Ez a szeretenyelvük - értsd: semmi más hasznos dologhoz nem ért, csak a tukmáláshoz, és nem, NEM állnak le.
Én nem is járok már anyóshoz vagy anyámhoz, mert állandóan tukmálná rám a kajáját, mintha én nem tudnék főzni.
És nem egy adagról beszélünk, hanem 4 napi mennyiség :D Nevetséges.
Szerencsére a férjem sem olyan hlye, hogy elfogadja, aztán kidobjuk.
Pedig de, pont, hogy el kellene fogadni, aztán, ha mégsem eszitek meg, odadni valakinek, vagy kidobni.
Így vita sem lenne, sértődés sem. Mama örülne, hogy sikere van a főztjének.
Egyébként ezek a nagyik általában éppenhogy nagyon is jól főznek. Természetesen nem az aktuális divatdiéták szerint, vegán ebédet ne tőle várj.
Aki pedig nem ebédel náluk minden hétvégén (ezt nem is gondolnám rólatok), annak semmi baja nem lesz attól, ha egyszer-egyszer rántott húst eszik vagy pörköltet nokedlival.
Kérdező! Ha ő megy hozzátok, mivel vendégelitek meg? Olyan ebéddel, amit ő szokott, vagy olyannal, amit ti szoktatok főzni? Próbáltok a kedvére tenni, vagy elvárjátok, hogy azt egye, amit kap?
Hát, a lepontozás mindent elmond rólatok.
De most olvastam még egyszer végig a kérdést. Árad belőle a rosszindulat. A kérdező valóban utálja az anyósát. Fröcsög a gyűlölettől irányában.
A kérdést sem azért írta ki, hogy megoldást találjon, hanem, hogy hasonló anyósgyűlölő kommenteket kapjon, amivel megerősítést kap erre az utálatra.
Csak sajnálni tudom, az ilyesmi felemészti az embert. Belülről rágja. Kisugározza magából, és a környezetét is megmérgezi vele.
Lehet, hogy az anyós okot adott erre a gyűlöletre, lehet, hogy nem. Általában az is elég, hogy ő egyszerűen csak: Anyós.
Egyszer a kérdező is az lesz. És, ha fia van, akkor szinte garantált, hogy visszakapja ezt a menyétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!