Hogyan legyek beszédesebb ha nem tudok beszélni az emberekkel?
Figyelt kérdés
2023. nov. 15. 15:24
1/7 anonim válasza:
Sehogy. Ami nem megy nem kell erőltetni. Nem mindenkinek kell beszédesnek lennie társaságon belül. Fogadd el magad olyannak, amilyen vagy.
2/7 anonim válasza:
Vasarolhatsz kommunikacio fejleszto konyveket, online tanfolyamokat... minden kepesseget lehet fejleszteni! Ha valaki azt mondja, hogy nem, az egy rosszindulatu g#ci.
3/7 anonim válasza:
Ha sokat olvasnál, akkor bővülne a szókincsed, más módon nem nagyon fogsz fejlődni.
4/7 anonim válasza:
Próbáld meg, hogy társaságban tegyél fel kérdéseket annak, akivel éppen beszélgetsz/ismerkedsz, hogy magáról beszélhessen. Persze ártalmatlan témáról, mint nyaralás, vagy tanulás vagy hogy vannak a gyerekek. Általában mindenki szeret magáról beszélni. Lehet hogy te csak rövid kérdéseket teszel fel, de úgy fog tűnni az alanynak, hogy jó veled beszélgetni. Aztán idővel belefűzhetsz pár dolgot magadról is vagy a dolgokról, amik érdekelnek.
5/7 anonim válasza:
Igen, csak ne túlozza el a kérdező, én pl rühellem a vallatóan faggatózó embereket... a nárcik is ezt csinálják.
6/7 anonim válasza:
Igen, túlzásba nem szabad esni. Csak ha a kérdező nem az a beszédes típus, valószínűleg nem megy át faggatásba. Én azt vettem észre, hogy aki kevésbé tehetséges társalgó, az általában úgy próbálkozik, hogy elindít egy témát, ami őt érdekli, és ahhoz nem tudnak hozzászólni mások és csönd lesz. Ezért talán jobb udvarias kérdéssel indítani és akkor talán beszélgetés lesz belőle. Bár persze nem tudjuk, milyen szituációra gondol.
7/7 anonim válasza:
Feleslegesen ne legyél beszédes, csak ha szívből jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!