Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Voltál már úgy, hogy nagyon...

Voltál már úgy, hogy nagyon szenvedtél, amiatt, hogy nem tudsz elmenni wc-re?

Figyelt kérdés
Gyakorlatilag azt hitted nem tudod, hogy bírod ki olyan hasgörcsöd volt, de a helyzet nem tette lehetővé, hogy elmenj wc-re?
2023. nov. 13. 09:19
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
Sokszor
2023. nov. 13. 09:34
 2/5 anonim ***** válasza:
83%
Volt, tűzvédelmi oktatás volt, azt hittem, hogy csak a szokásos 20 perces oktatás lesz, szóval lehúztam előtte egy 7 decis zöld teát, hát 1,5 órásra volt tervezve, és ki is töltötte, sőt a végén még rá húzott 20 percet, az volt életem legrosszabb 20 perce, konkrétan amikor kijutottam WC-re fájt a pisilés.
2023. nov. 13. 10:22
 3/5 anonim ***** válasza:
89%
Legutóbb szombaton, vásárolni mentem, előtte el is mentem WC-re, aztán út közben éreztem, hogy nagyon necces lesz hazaérni, valami meghajthatott, amit ettem előtte, olyan helyre mentem vásárolni, ahol nincs vásárlói mosdó, nem pláza, a közelben gyorsétterem sem volt, ahova még be lehet menni. Elbújni sem lehetett valami susnyásban, mert sűrűn lakott, nyitott parkos városi rész. Kibírtam, de nagyon rossz, hogy kevés a nyilvános WC. Életem leghosszabb kb fél órája volt.
2023. nov. 13. 10:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen. Főleg az Eger-Bufapest buszjáraton fordult elő. Az normál idő szerint két óra, aztán nyúlt már négy órára is, mikor dugó volt az autópályán. Nálam már a lét óra is hpsszú időnek tűnt, miután ittam egy kávét Egerben, és egy óra után pisilnem kellett, ha meg tejjel kértem, akkor a dugóban két és fél óra után olyan hasi panaszok következtek, hogy volt, hogy inkább leszálltam a pusztában, csak fossak egy jót, aztán majd stoppolok Budapestig, mint, hogy összefossam magam a buszon.

Szeretem, ha óránként elmehetek budira. Pisilni. Nem baj, ha nem, ki is bírom igazából, de szerintem ott tartani embereket órákon át, az túlzás.

2023. nov. 14. 01:47
 5/5 anonim ***** válasza:
pisilésről is lehet mesélni vagy csak fosásról?
2023. dec. 4. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!