Aggódom a jövőn. Hogyan tudnék ezen változtatni?
30-felé járó férfi vagyok, kevés baráttal, megtört párkapcsolatokkal.
Tanultam, így van egy remek, kényelmes munkahelyem, jó fizetéssel. Jól nézek ki, pláne, hogy másfél éve keményen edzek, sokat fejlődtem.
Viszont félek, hogy egyszer mindennek vége. Én is megfogok öregedni, akkor pedig már nem leszek értékes a munkaerőpiacon, nem fogok olyan jól kinézni, elkezdek betegeskedni, és egyedül halok meg, mert nehezen ismerkedem. Ha mégis lenne kapcsolatom, akkor meg attól félnék, hogy az asszony elhagy mett megun és egyedülálló apuka leszek, vagy beteg/hülye gyerekem születik, akire nem tudok majd büszke lenni.
Próbáld ki a jelent!
Élj a jelenben.
A busztól nem félsz, hogy elüt?
Mindenki a legjobbat akarja magának,és nem törvényszerű a rossz házasság.
Én a sorsra bízom a jövőm, én mindent megteszek,hogy jó legyen, de láthatod, hogy rajtunk múlik a sorsunk.
De a meg fogok öregedni három szóba írandó, mert nem a megfogok tartozik együvé, hanem a megöregedni, és ha van egy harmadik szó is az igekötő és az ige között (fogok), akkor 3 szóba írják a kifejezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!