Mennyit telefonoztok egy nap? És ha túl sokat akkor nem változtatnátok rajta Egy kort és egy nemet is ha lehetséges;*))
Nem szeretném csökkenteni.
Ezen olvasgatok a futásról, vonatokról is, ezen tanulok nyelvet, ezen olvasok angol nyelvű cikkeket is, ezzel fizetek, veszek jegyet, bérletem is ezen van.
Face-n tematikus tartalmakat nézek, chat-elni nem szoktam.
Én vállalom, hogy sokat, és pont arra nem, amire érdemes lenne. Kivéve talán a spotify, az tényleg praktikus hogy erről megy mellettem meló közben. Rengeteget GYK-zok, szinte mindenkivel chat-eken kommunikálok, egész nap pörgetem a híreket, FB oldalakat, csoportokat. Napi 4 órás átlag alá (van ilyen digitális jólét appom vagy mi) azért be tudok menni majd minden héten de vannak olyan napok amikor bőven efölött van, illetve igazából én 4 órát is sokallok.
Szívem szerint vennék egy igazán jó, könnyű, gyors és kicsi kijelzőméretű laptopot, és azon menne a zene, néha filmeket néznék, vagy beülnék mögé utánanézni dolgoknak.
A chatprogramokat kiiktatnám az életemből, aki akar elér telefonon, emailben, levélben vagy élőben.
Közösségi média dettó.
Vennék egy butatelefont is és leginkább azt használnám.
Sajnos mindez nálam pénz és lustaság kérdése is, de függő is vagyok.
Igazából figyelemzavarossá teszi az embert ez a fos, csomó dologra rájöttem már hogy emiatt nem figyelek vagy nem szánok rá időt, bealszok ha nem nyomogatom stb. Gáz.
Megnéztem a telefonom mennyit ír:
munkanapokon átlagban 2-3 óra jön ki, amibe beletartozik játék, hírek és emailek olvasása, barátokkal írogatás, és telefonálás, illetve nyelvtanulás.
Szabadnapokon ez viszont simán megvan 5-6 óra is, olyankor az előzőek mellé társul olvasás és még több játék.
Hónapokkal ezelőtt még nagyobb volt ez a szám, a mostanival már közelebb vagyok az elégedetthez, de még van hová fejlődni.
23/L
Elfogadom, hogy túl sokat nyomkodom, de akkor a regényolvasásra is mondják azt, hogy "túl sok".
Szinte egész nap képeket nézegetek (nem emberekről) és cikkeket, fórumokat olvasgatok engem érdeklő témákban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!