Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Megtaláltam egy férfi pénztárc...

Megtaláltam egy férfi pénztárcáját, és vissza adtam neki, megkeresett és felajánlotta az összes pénzt. Ez nem fura?

Figyelt kérdés
Megtaláltam a pénztárcát, nagyon sok pénz volt benne, éppen a kutyámmal voltam, sötét volt, esett az eső ugyhogy kerestem egy fedett helyet, ahol megnézhetem az igazolványait, amikor megálltam megláttam egy férfit hogy valamit nagyon keres, odamentem és megkérdeztem hogy segíthetek-e, mit hagyott el, mondta hogy egy pénztárcát, erre mondtam hogy ez a szerencsenapja és visszaadtam neki, nagyon hálás volt megköszönte, és bemutatkoztunk,aztan mindenki ment tovább, másnap megkeresett a facebookon, először nem is tudtam ki az, mert én nem jegyeztem meg a nevét és felajánlotta, hogy odaadja az összes pénzt ami a pénztárcájában volt, mert vele még senki nem volt ilyen rendes és hogy annyira hálás. Írtam neki hogy semmi szükség erre szerintem ez alap dolog, forditott helyzetben én is visszavárnám a pénztárcámat, de erősködik tovább folyamatosan, és őszintén kezd már ijesztő lenni, szokatlan dolog ez nem? Vagy csak nekem fura ha valaki jófej akar lenni?

2023. nov. 10. 19:21
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
25%
Ő - valószínűleg - még a múlt században született, - abban a korban, amikor még megtalálható volt a szótárakban a "tisztesség" és a "becsület" szó. Akkor még nem úgy értek véget a mesék, hogy "és a jó elnyerte méltó büntetését!"... Korunk meséi és igaz történetei is inkább már arról szólnak, hogy szemétkedj, pusztíts, legyél igazságtalan, rendelj mindent alá az anyagias szemléletnek, - attól leszel életrevaló és elismert.
2023. nov. 11. 08:41
 22/23 anonim ***** válasza:
52%
#21 Boomer klisé, nem lehet ennyire fekete és fehéren szemlélni ezt sem, hogy a régi idők ilyenek voltak=jó, a mai világ ilyen=rossz, vagyis lehet, de ez nem lesz igaz..
2023. nov. 11. 12:13
 23/23 anonim ***** válasza:
54%
Lehet bejössz neki,így akar talizni, hátha alapon. :)
2023. nov. 11. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!