Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Egy 50-es férfi felajánlotta,...

Egy 50-es férfi felajánlotta, hogy segít, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Munkát keresek sürgősen, mert jelenleg nem kapok semmi pénzt sehonnan és lassan éhen döglök. Mindenhonnan csak olyan ajánlatot kaptam hogy rúdtáncos, erotikus munka, "masszőr" csak épp szex is van... mindezt úgy hogy leírtam hogy nem érdekel semmiféle erotikus munka.

Most írt egy férfi hogy ő kamionos és társaság kéne neki, azt írja semmi szex... de ez nekem elég furán hangzik. Pont egy huszonéves csajszi kéne neki beszélgetős társaságnak, akit nem is ismer?! és ezért 800 ft/óra lenne a fizetés állítólag. Ennyire jól keres egy kamionos?! Nem tudom, félek, mégis mit tegyek?

2013. ápr. 5. 14:16
1 2
 1/11 anonim válasza:
89%
inkább ne fogadd el... nekem gyanús
2013. ápr. 5. 14:20
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
A kamionosok jól keresnek, viszont azt kétlem, hogy nem abban reménykedik, hogy mégiscsak lesz szex.
 3/11 anonim válasza:
85%
Felejtsd el!Bejelentett, tisztességes munkád legyen.Ne add el a lelked(tested).
 4/11 anonim válasza:
89%

El ne hidd!!!

Ha nagyon kell a pénz és van gyomrod hozzá, jelentkezz telefonos marketingesnek. Legalább éhen nem maradsz, ha másra nem is elég.

2013. ápr. 5. 14:22
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne légy naív! Ennyi lét nem fog kifizetni egy kamionos a nagy semmire pláne egy húszon éves fiatal pipinek!

Ő nem az angol királynő, hogy társalkodónőket alkalmazzon.

Unalom ellen biztos van valami haver ingyen bérmentve!

2013. ápr. 5. 14:25
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Te még hiszel a mesékben? De legalább gyanakodsz.
2013. ápr. 5. 14:27
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted? Most komolyan? 50-es hetek óta otthontól távol levő kamionos faszi pont egy huszonévessel akar diskurálni az élet nagy doglairól szabadidejében? Ezt te sem gondolhatod komolyan! Ráadásul 800.-/óráért elég olcsó is lennél, akkor már írjon hozzá egy nullát, minimum.
2013. ápr. 5. 14:29
 8/11 A kérdező kommentje:
Hát igen, túl egyszerű is lenne... akkor megint ott vagyok hogy semmi nincs. Valami nagy gáz lehet velem, ha még olyan munkára sem vesznek fel amire amúgy bárkit felvesznek általában. Pl a telefonos marketinges, én megpróbáltam azt is, állásinterjú után egy nappal közölték is hogy "kösz, nem".
2013. ápr. 5. 14:37
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát persze h nem akar szexet. Fuvarozik Németországba ahová magával visz, az úton elbeszélgettek, azt hiszed milyen rendes gondolod jó lesz ez, aztán visszafelé rádmászik és ha nem engeded kirak vmi elhagyatott úton a sötét éjszakában aztán gyere haza...
2013. ápr. 5. 16:31
 10/11 anonim ***** válasza:

Kamu kérdés!

Ennyire buta nő, főleg 20-on éves nem létezhet!

2013. ápr. 7. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!