Megtaláltam egy férfi pénztárcáját, és vissza adtam neki, megkeresett és felajánlotta az összes pénzt. Ez nem fura?
Tényleg fő az óvatosság, de azért vannak olyan gazdagok akiknek még jópár huszas sem nagy pénz.
Viszont a tárca, igazolványok meg ki tudja még mi volt benne, sokkal nagyobb értékkel bír a számára. És azért ilyen hálás.
Szerintem semmi fura nincs benne. Mármint.. tök jó fej.
Igen, helyben az ember nem mindig tudja, hogy mit akar. Lehet nem volt pontosan tisztában azzal, hogy mennyi pénz van a tárcájában, ezért nem is akarta ott helyben felajánlani, az meg hülyén vette volna ki magát ha ott helybne lesázmolja és gondolkodik mennyit is adjon.
Szóval ennek simán beillik az, hogy megkeresett és fölajánlotta. Elvégre kva sokat ér, ha az embernek nem kell az összes létező iratát, bankkártáját stb újracsináltatnia.
Te elutasítottad, amit az illem is diktál, ez nagoyn helyes.
Ő erősködik, ezzel egyértelművé tée, hogy nem az illem kedvéért tette.
Szóval szerintem innentől kezdve nyugodtan elfogadhatod.
De ha tartasz tőle, akkor besézlj meg forgalmas helyre találkozót és annyi.
Amúgy mennyi pénről van szó? Mer mondjuk 50 ugóig szerintem tök okés, afölött azért tényleg kissé fura lenne.
Ááááááááá...., megvan!
Láttam ezt az amerikai filmet! Ott az öreglány egy táskát felejt direkt a metro-n, és rátelepszik a megtaláló csajra, ráadásul magyar. A végén meg akarja ölni a csajt.
Mellesleg én is adtam már a megtalálónak az elveszett tárcámban lévő összes pénzt, ami 10.000 volt, és ez akkor nagy pénz volt, mert ha nem kapom vissza, akkor kiesek a munkából hónapokra, mert benne volt a szolgálati igazolványom is.
Mennyire reális, hogy azon a helyenveszítsen el valaki pénztárcat, ahol megtaláltad? Az vagy nsgyon kihalt terület, vagy nagyongyorsan visszament érte. Mert itt még egy zsák szemét a kuka mellől is eltünik fél óránbelül, nemhogy egy tömött pénztárca.
Szerintem vigyél magaddal valakit es talizz vele, csak ne mondd meg hol laksz. Vagy add meg neki a számla számod.
Mi az, hogy úgy a kérdező nem tudná, honnan van a pénz?
Azért azt úgy elképzeltem.... megadja a csávónak a bankszámlaszámát, majd a csávó azt mondja, utalok rá x összeget, majd a kérdező meglepetten nézi a számlájára érkező összeget, hogy ez vajon honnan a fenéből került ide 🤔
Pf :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!