Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, ha...

Mit gondoltok arról, ha önkiszolgáló kasszára ráteszi valaki a kosarát, de ti még pakoltok?

Figyelt kérdés

Tegnap találkoztam először ilyen tulokkal. Egy pasas volt...

Épp hogy a visszajárót vettem el, már ott termett és kérdés nélkül kicserélte a kiürült kosaramat az övére. Legszívesebben pofán vertem volna a kosárral. Biztos azt várta, majd ettől gyorsan elhordom magam. Hát nem. Szépen komótosan elpakoltam. Más is kivárja a sorát. Hiába bújik be a seggembe, az automata sem lesz attól gyorsabb. Biztos nem ez a jellemző, mert most fordult elő velem először, hogy rám másztak az önkiszolgáló kasszánál. Nem háborognék, ha legalább megkérdezte volna, hogy szabad-e? Ugyan úgy sorra került volna akkor is utánam, ha kivárja távolabb, amíg lepakolok és távozok.

2023. nov. 7. 07:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
51%
Tesco önkiszolgáló kassza nyugdíjas nők szokták csinálni.
2023. nov. 7. 10:55
 12/14 anonim ***** válasza:
Különben ez a kassza rendszer hibája IS. Mert amikor kinyomtatta a blokkot, akkor már zöldre vált felette a lámpa, azaz jelzi, hogy jöhet a következő. Ettől még persze a soron következő embernek lehetne annyi illemtudata, hogy nem rohanja le a pakolót.
2023. nov. 7. 11:07
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem gyakori szerintem, de már megesett velem is. Ahogy az is, hogy a normál kasszánál még épp fizetek, de az utánam jövő barom már liheg a nyakamban.
2023. nov. 7. 16:29
 14/14 anonim ***** válasza:
Azért utálom az ilyeneket, mert a sietség mindig relatív. Amikor bemegy a boltba a barom, akkor nem tudja, hogy mennyien vannak, mikor fog kijönni, csak akkor akar sietni, akkor lesz sürgős neki, amikor már sorban áll. Azt hiszi, hogy az ő ideje fontos, neki sorbanállással ne menjenej el percei.
2023. nov. 7. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!