Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hölgyek, gyakran lájkoljátok...

Hölgyek, gyakran lájkoljátok unalomból a számotokra érdektelen ismerősök posztjait?

Figyelt kérdés
Egy volt gimis évfolyamtársnőm sorozatosan lájkolja a posztjaimat, amikor a karrieremmel, munkámmal kapcsolatos híreket osztom meg (pl. megjelent valamilyen írásom, nem celebekről szóló dolgokat vagy mémeket osztok meg, vagy ilyesmi), de ritkán szoktam ezt is megtenni. Az az érdekes az egészben, hogy gyakorlatilag teljesen ismeretlenek vagyunk egymásnak, gimiben párszor köszöntünk egymásnak, ha találkoztunk, de sosem beszélgettünk, és gimi után sosem találkoztunk (pedig az sem most volt), amióta a Fb-on ismerősök vagyunk, azóta sem beszéltünk. Próbálom megérteni a helyzet logikáját, hiszen ha lényegében véve semmilyen kapcsolat sincs közöttünk, akkor még azt sem mondhatom, hogy barátságból vagy "illemből" lájkol. Plusz van vagy ezer ismerőse, nyilván van miből válogatnia, ha akár csak unalomból is lájkolni akar. Nem igazán értem az illető motivációját, de konkrétan rákérdezni is szégyellek nála, hogy ha "nem" ismerjük egymást, akkor miért lájkol rendszeresen.

2023. nov. 4. 21:05
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
51%
Nem írták már le százszor, hogy mért lájkolhat "ismeretlen"?? Mert a posztot nézi, és az épp tetszik neki!
2023. nov. 4. 22:51
 22/25 anonim ***** válasza:
Sosem. Még az érdekeset sem szoktam
2023. nov. 5. 00:20
 23/25 anonim ***** válasza:
55%
Illembol lajkolas. Valaki ismeros, a virtualis teredbe teszi ki a dolgait, es ha nem hulye poen, hanem a gyereke, a kertje, a barmi, ami neki fontos lehet, es lajkert kialt, akkor az emberek egyik resze nyomja a lajkot.
2023. nov. 5. 01:11
 24/25 anonim ***** válasza:

Ha valaki érdektelen számomra, akkor szarom le, és nem reagálok semmijére. Régi volt spanok is nemrég házasodtak/többen is kb félév leforgása alatt/, de ők az elmúlt időkben arra nem voltak képesek, hogy felköszöntsenek írásban engem, vagy nyomjanak egy reakciót, régebben meg együtt jártunk bulizni minden héten. Szóval szarok le majdnem mindenkit. Egy pár ember van akinek szoktam reagálni, vagy köszöntöm, de ennyi.

Amúgy ilyen, amit te írsz nekem is van. Egy volt iskolatásam/évekòta elballagtunk, és sose voltunk barátok/ nekem is lájkol majdnem mindenemet. Lehet az ilyenek mindent lájkolnak.

2023. nov. 5. 07:14
 25/25 anonim ***** válasza:

"szerinted 10-ből hány embert érdekel komolyan az, hogy pl. x könyvről írtam egy ismertetést?"

A könyvmolyokat érdekli.

2023. nov. 5. 09:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!