Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ezen miért lepődtek meg...

Ezen miért lepődtek meg ennyire a fiúk?

Figyelt kérdés
Egyetemi óra előtt az évfolyam a terem előtt várakozott, ahol még tartott az óra. Amint vége lett mindenki az ajtóhoz tódult és bementek. Amikor végre én is az ajtó fél méteres közelébe kerültem, akkor a bentről kijövő két srác megállt és be akartak engedni, mire én mondtam, hogy jöjjenek csak ki nyugodtan (hiszen úgyis úgy férünk be a terembe, ha ők kijönnek] és olyan ledöbbent fejjel jöttek ki, hogy azt leírni se tudom. Mi lehetett a megdöbbenés tárgya? Tippek?

2023. nov. 2. 21:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Nem a 4 fal közt élek, hogy egy emberi random reakció annyira érdekelni tudjon, hogy kérdést írjak ki róla. Én is nő vagyok, átéltem hasonló szitukat (még érdekesebbeket is), nem tulajdonítok neki jelentőséget és nem agyalok rajta, hogy miért így történt.
2023. nov. 2. 23:52
 12/15 A kérdező kommentje:
#10 Uhh, #10! Most azért így elég bénának érzem magam.
2023. nov. 2. 23:58
 13/15 anonim ***** válasza:
49%
Elszoktak az alapvető udvariassági normáktól, nincs ezen mit agyalni. Köszönd meg a szüleid generációjának
2023. nov. 3. 08:18
 14/15 anonim ***** válasza:
47%

11. Az embert bármi érdekelheti anélkül, hogy jelentőséget tulajdonítana neki. Nem csak olyan dolgokról lehet itt kérdést kiírni, ami fontos, vagy aminek jelentősége van - ez ügyben kicsit el vagy tévedve.

Annak sincs semmi jelentősége, hogy tegnap miért volt más színű a legnagyobb csillag az égen, mint tegnapelőtt, mégis megkérdezhetik.

Egyszerűbb lenne, ha magára a kérdésre próbálnának válaszolni és nem azt feszegetni, hogy a kérdező miért tette fel a kérdést.

2023. nov. 18. 00:32
 15/15 anonim ***** válasza:

#11 vagyok.

"Egyszerűbb lenne, ha magára a kérdésre próbálnának válaszolni"

Te a kérdésre válaszoltál, vagy egy random felhasználó válaszába, gondolatába próbáltál belekötni? Gödörben a lyuk, haver.

2023. nov. 18. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!