Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek jogosan lepődtem meg?

Szerintetek jogosan lepődtem meg?

Figyelt kérdés
Párom bemutatott az anyukájának, ezért elhívott magukhoz ebédre. Féléve vagyunk együtt, de csak most került rá sor. Megérkeztünk, túl estünk a nagyján. Erre beállítanak panírozni. Mondom , hogy erről nem volt szó..😅 Erre csak nevettek. Majd kaja végén nekem is kellett elmosogatni. Az anyja meg addig festegette a körmét meg a haját csinálta. Nálunk a párom egy fogpiszkálót nem tett arrébb. Nem segít az én szüleimnek semmit. Meg az is zavar, hogy az anyja rendszeresen elém áll, konkrétan kitúr a beszélgetésből. Nekem nagyon nem szimpatikus a viselkedése. Mondhatni ellenszenves az egész.
2020. szept. 12. 07:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Menekülj!
2020. szept. 12. 07:05
 2/12 anonim ***** válasza:
92%
Hát, első találkozásnál azért meredek. X év után családtagként kezelve simán megteszem a fentieket anyósjelöltnél, de az első találkozásnál még vendég az ember.
2020. szept. 12. 07:57
 3/12 anonim ***** válasza:
0%

Ha már neked nem jutott eszedbe segíteni hogy legalább egy kis jó benyomást tegyél...

Nekem valahogy alap volt mindig, én magam ajánlottam fel, ez hozzátartozik az alapvető jómodorhoz.

Viszont ez a másik részéről is ugyanúgy elvárható, azzal a pasival sem lennék együtt sokáig aki nem igyekszik megkedveltetni magát az én szüleimmel.

Itt nem a robotolás a lényeg, hanem a gesztus. Hogy úgymond egy családdá váltatok azáltal hogy együtt vagytok és együtt tervezitek a jövőt. Nem esik le senkinek a karikagyűrű az ujjáról ha segíteni kell a közös ebédnél, ami mindenki érdeke egyformán.

2020. szept. 12. 08:03
 4/12 anonim ***** válasza:
91%

Aztan majd rivalizal is hogy ö jobban föz te nem tudsz semmit. A fia meg majd mindenben neki ad igazat..

De ne legyen igazam

2020. szept. 12. 08:03
 5/12 anonim ***** válasza:
92%

3, segítek azzal, hogy megterítek, vagy kiviszem tudomisén a levesestálat. Vagy hogy a tányéromat kiviszem evés után.

De nem úgy, hogy első találkozásnál(!!) befognak főzni meg mosogatni...

2020. szept. 12. 08:33
 6/12 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, mert ő az első barátom és nem tudom, ezt hogy illik. Meglepődtem, mert nem erre számítottam. Egyébként 19 évesek vagyunk. :)
2020. szept. 12. 08:44
 7/12 A kérdező kommentje:
Anyukám szerint naív vagyok, és a barátom ezért teheti meg velem, hogy takaríttatja velem a szobáját, meg mikor átmentem, én csináltam a házimunkát. Anyum szerint kihasználnak. Anyukájának kimostam a ruháit, meg elvittem kocsival a boltba. De a barátnőim szerint ez normális.
2020. szept. 12. 08:47
 8/12 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ez nem normális dolog. A barátod lehet, hogy ezt látta, azért csinálja, de elég primitív viselkedés, hogy a szobáját takaríttatja, meg meghívnak, aztán te mosogatsz. Ennek nem lesz jó vége, esetleg, ha most tisztázod vele, hogy ez nem így működik, akkor észhez térhet, de ha hagyod, akkor csak rosszabb lesz.
2020. szept. 12. 09:34
 9/12 anonim ***** válasza:
52%

kamu kérdés. provokáció célból.

LOL

2020. szept. 12. 10:33
 10/12 anonim ***** válasza:
67%

Miért,a barátnőid is ugyanezt csinálják?

Vagy csak ők is röhögni akarnak rajtad titokban?

Ha így kezdik a párod szülei,ebből nem azt nézem ki,hogy jól fogod magad érezni velük...az pedig senkinek sem lesz jó.

2020. szept. 12. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!