Szerintetek jogosan lepődtem meg?
Ha már neked nem jutott eszedbe segíteni hogy legalább egy kis jó benyomást tegyél...
Nekem valahogy alap volt mindig, én magam ajánlottam fel, ez hozzátartozik az alapvető jómodorhoz.
Viszont ez a másik részéről is ugyanúgy elvárható, azzal a pasival sem lennék együtt sokáig aki nem igyekszik megkedveltetni magát az én szüleimmel.
Itt nem a robotolás a lényeg, hanem a gesztus. Hogy úgymond egy családdá váltatok azáltal hogy együtt vagytok és együtt tervezitek a jövőt. Nem esik le senkinek a karikagyűrű az ujjáról ha segíteni kell a közös ebédnél, ami mindenki érdeke egyformán.
Aztan majd rivalizal is hogy ö jobban föz te nem tudsz semmit. A fia meg majd mindenben neki ad igazat..
De ne legyen igazam
3, segítek azzal, hogy megterítek, vagy kiviszem tudomisén a levesestálat. Vagy hogy a tányéromat kiviszem evés után.
De nem úgy, hogy első találkozásnál(!!) befognak főzni meg mosogatni...
kamu kérdés. provokáció célból.
LOL
Miért,a barátnőid is ugyanezt csinálják?
Vagy csak ők is röhögni akarnak rajtad titokban?
Ha így kezdik a párod szülei,ebből nem azt nézem ki,hogy jól fogod magad érezni velük...az pedig senkinek sem lesz jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!