Szerintetek jogosan lepődtem meg?
Figyelt kérdés
Párom bemutatott az anyukájának, ezért elhívott magukhoz ebédre. Féléve vagyunk együtt, de csak most került rá sor. Megérkeztünk, túl estünk a nagyján. Erre beállítanak panírozni. Mondom , hogy erről nem volt szó..😅 Erre csak nevettek. Majd kaja végén nekem is kellett elmosogatni. Az anyja meg addig festegette a körmét meg a haját csinálta. Nálunk a párom egy fogpiszkálót nem tett arrébb. Nem segít az én szüleimnek semmit. Meg az is zavar, hogy az anyja rendszeresen elém áll, konkrétan kitúr a beszélgetésből. Nekem nagyon nem szimpatikus a viselkedése. Mondhatni ellenszenves az egész.2020. szept. 12. 07:00
11/12 A kérdező kommentje:
Nem provokáció. Egyszerűen csak kíváncsi voltam, hogy ki, hogy látja ezeket a dolgokat! :) Egyik barátnőmnek már van egy pici babája. Ők együtt élnek a férfi édesanyjával. Náluk is így működik. De a barátnőim 22, 24, 25 évesek.
2020. szept. 12. 16:32
12/12 anonim válasza:
Haha engem hagymát szeletelni allitott be a csajok apjaneloszor maj mire felszeltem megmondta hogy ez így nem jó mivel rossz irányba vágtam :) ekkor megmondtam neki hogy tessék akkor vágd ahogy jólesik erre lebunkózott én pedig kidobtam az egész zsák hagymát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!